Μαρία Παπαζαχαρίου – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος “Νέα Εποχή”: “Κυκλοφορώ και οπλοφορώ”

Μαρία Παπαζαχαρίου – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος “Νέα Εποχή”: “Κυκλοφορώ και οπλοφορώ”

Όσο οι σκοπιμότητες θα αντιστρατεύονται το δημόσιο συμφέρον,όσο θα επιτρέπουμε να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από την ουσία ώστε ο καυγάς να γίνετε για το πάπλωμα, τόσο τα προβλήματα θα παραμένουν.

Η ολιγωρία της περιφέρειας, να εφαρμόσει τον νόμο και να χαρακτηρίσει ως όφειλε με την εφαρμογή του Καλλικράτη,αστικές περιοχές τις πρώην κοινότητες, εξυπηρετεί τα συμφέροντα εκείνα που της υπαγορεύουν την λεηλασία του τοπικού πλούτου, απαγορεύοντας την ανάπτυξη σε όλο το νησί της αστικής συγκοινωνίας.

 Εκατοντάδες πολίτες των κοινοτήτων που μετακινούνται , κυρίως γονείς που εξυπηρετούν τις ανάγκες των παιδιών τους για μόρφωση και άθληση,σπαταλούν σε καύσιμα το υστέρημα τους.

Η μετακίνηση των επισκεπτών από τις πύλες εισόδου και όχι μόνο, θυμίζει λαβύρινθο που κόπηκε ο μίτος της Αριάδνης, προκαλώντας πανικό και αγανακτισμένες δυσφημιστικές εντυπώσεις διακοπών.

Ας εστιάσουμε στα αίτια λοιπόν, και μόνο τότε θα κατακτήσουμε τα αυτονόητα. Η αστική συγκοινωνία μπορεί και πρέπει να πάει παντού στο νησί, δώδεκα μήνες τον χρόνο.

 Ας συνεννοηθούμε για το συλλογικό, χωρίς αντιπαραθέσεις επί προσωπικού. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr