Μαρία Παπαζαχαρίου: Ευχαριστώ τους φίλους που με ανιδιοτέλεια, μοιράστηκαν μαζί μου αυτήν την δοκιμασία

Μαρία Παπαζαχαρίου: Ευχαριστώ τους φίλους που με ανιδιοτέλεια, μοιράστηκαν μαζί μου αυτήν την δοκιμασία

Λίγο πριν τα χαράματα, καλημερίζω από το μπαλκόνι στα Σαράγια τους οδοκαθαριστές, ευγνωμονούσα που ξημερώνει μια άλλη μέρα.
Όσο και αν οι συγκυρίες σμιλεύουν ένα πλαστό προσωπείο στην κοινωνία, το ένστικτο κάνει την τελική διάγνωση και την επιλογή. Όσοι με συναντήσατε στην κάλπη και οι 630, είμαι βέβαιη ότι δεν ήρθατε σε ένα εκλογικό ραντεβού στα τυφλά. Ευχαριστώ όλους όσους με παρακίνησαν να συμμετέχω στις εκλογές, ώστε να εκφραστούν οι πολίτες που δεν ταυτίζονται με τους μηχανισμούς εξουσίας,καθώς και εκείνοι που διατηρούν την προσδοκία για ένα κράτος δικαίου, χωρίς να τους καταβάλλει η απογοήτευση της επιβράβευσης της διαπλοκής.
Ευχαριστώ τους φίλους που με ανιδιοτέλεια, μοιράστηκαν μαζί μου αυτήν την δοκιμασία, χαρίζοντας μου ότι πολυτιμότερο. Την συμπαράσταση, ώστε να βαδίσω την διαδρομή με τον δικό μου τρόπο , ανεπιτήδευτα. Η φωτογράφιση για την καμπάνια έγινε το λιόγερμα , περπατώντας στο ανοιχτό αρχαιολογικό πάρκο της πόλης, με τον Μιχάλη Σοφό, που γέμιζε το φιλμ της αγαπημένης του φωτογραφικής μηχανής, χαμογελώντας και αναπολώντας τις εποχές της αθωότητας της τέχνης της φωτογραφίας, πριν την ακμή της εικονικής πραγματικότητας.
Τα σάιτ και τα φύλλα που φιλοξένησαν την άποψη μου, τα ευχαριστώ καθώς άνοιξαν ένα δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας.
Εύχομαι ο πολιτικός διάλογος να υπερβεί την αβάσταχτη ελαφρότητα του λαϊκισμού, για να αντιμετωπίσει η νέα γενιά με διαμορφωμένη δημοκρατικά και όχι κατ’επίφαση, σκέψη και άποψη, την δοκιμασία μετάβασης σε μια νέα εποχή.
Έρρωσθε και ευδαιμονείτε.
Μαρία Παπαζαχαρίου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr