Μανώλης Μουσέλλης :Ευχαριστήριο μήνυμα του 1ου σε ψήφους περιφερειακού συμβούλου ενότητας Καλύμνου

Μανώλης Μουσέλλης :Ευχαριστήριο μήνυμα του 1ου σε ψήφους περιφερειακού συμβούλου ενότητας Καλύμνου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Φίλες και φίλοι

Με αίσθημα χαράς και ευγνωμοσύνης απευθύνομαι σε όλους εσάς για να σας ευχαριστήσω για την τιμητική προς εμένα ψήφο σας. Η ανάδειξη μου σε πρώτο περιφερειακό σύμβουλο στην Επαρχία μας, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, εκτός από χαρά, ενίσχυσε και το αίσθημα ευθύνης που έχω για εσάς και όλα τα νησιά μας.

Να είστε βέβαιοι, ότι θα συνεχίσω να καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιών μας. Με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη μας, Γιώργο Χατζημάρκο, θα κινηθούμε προς τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος, από την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για μια καλύτερη ζωή.

Συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου για τις προσπάθειες που κατέβαλαν συμβάλλοντας από κοινού στην νικηφόρα πορεία της παράταξης μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου το προηγούμενο διάστημα. Την οικογένεια μου, τους στενούς μου συνεργάτες και όλους τους φίλους μου, δώσαμε έναν αγώνα έντιμο και ειλικρινή με σεβασμό προς όλους.

Συνεχίζουμε μαζί!

Μανώλης Γ. Μουσελλής

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ   Μια σπουδαία προπονήτρια αναλαμβάνει τα ηνία του Ασκληπιού Η πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ποδηλασία (περισσότερες απο 25

©2020 radioproto.gr