ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για να μην επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων με πρόσθετα τέλη κυκλοφορίας»

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για να μην επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων με πρόσθετα τέλη κυκλοφορίας»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, σε συνέχεια της παρέμβασής του για την άμεση ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που θα διευκρινίζει ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα πληρωθούν αναλογικά με τον χρόνο κίνησης τον οχημάτων και ανάλογα με τη χρήση τους, προκειμένου οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων να μην πληρώσουν τέλη και για τους 12 μήνες του χρόνου.

Ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Κόνσολα ότι εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί και θα ψηφιστεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση.

Με δεδομένο ότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ο Μάνος Κόνσολας είχε ζητήσει την άμεση κατάθεση και ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης, αφού αν υπήρχε καθυστέρηση και οι ιδιοκτήτες rent a car έθεταν σε κυκλοφορία τα οχήματα τους μέσα στον Απρίλιο χωρίς να έχει ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση για την αναλογική πληρωμή τελών, θα υποχρεώνονταν να καταβάλλουν τέλη κυκλοφορίας για όλο το χρόνο.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι ήταν μια επιβεβλημένη και αυτονόητη κίνηση της κυβέρνησης προκειμένου να μην προκύψουν πρόσθετες δυσκολίες και επιβαρύνσεις για το συγκεκριμένο κλάδο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για όλους.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Κω: Ανησυχία για την συνεχιζόμενη ελλιπή στελέχωση της παθολογικής κλινικής

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Κω: Ανησυχία για την συνεχιζόμενη ελλιπή στελέχωση της παθολογικής κλινικής Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 24.06.2022 το ΔΣ του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Κώ

Advertorials

Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση stand up comedy του Αλέξανδρου Τσουβέλα το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Κώ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας

Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση stand up comedy του Αλέξανδρου Τσουβέλα το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Κώ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας Ήρθαν ξανά οι

©2020 radioproto.gr is made with by