ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Περιφερειακή Ανάπτυξη με έργα και νέες υποδομές για τα νησιά μας στη νέα τετραετία

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Περιφερειακή Ανάπτυξη με έργα και νέες υποδομές για τα νησιά μας στη νέα τετραετία

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την επικοινωνία με τους πολίτες και τη δραστηριότητά του, ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας.

Με σημείο αιχμής τη βελτίωση των υποδομών στα νησιά μας και την υλοποίηση έργων, ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία που περιλαμβάνουν:

– Ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο για τα Δωδεκάνησα με στόχο τη μείωση των ανισοτήτων και την άρση της απομόνωσης των νησιωτικών περιοχών.

– Αύξηση των πόρων για το ΕΣΠΑ στο Νότιο Αιγαίο.

– Επιτάχυνση στην υλοποίηση του προγράμματος «Α.Τρίτσης» με προϋπολογισμό πάνω από 2 δις για έργα σε Δήμους.

– Χρηματοδότηση έργων λιμενικών υποδομών ύψους 200 εκ. ευρώ, μέσω της δανειακής σύμβασης με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

-Ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την αναβάθμιση των 23 περιφερειακών αεροδρομίων μεταξύ των οποίων είναι τα αεροδρόμια Λέρου, Καρπάθου, Καλύμνου, Αστυπάλαιας, Κάσου, Καστελόριζου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί η Διοίκηση της

Ενημέρωση

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω 146 χρόνια από την

©2020 radioproto.gr