ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να ενταχθεί στην αυξημένη μοριοδότηση και το επικουρικό προσωπικό ΥΕ των δημόσιων νοσοκομείων που προσλήφθηκε για την αντιμετώπιση της πανδημίας»

Να ενταχθούν στην αυξημένη μοριοδότηση για την μόνιμη πρόσληψή τους στα νοσοκομεία και οι επικουρικοί εργαζόμενοι ΥΕ που είχαν προσληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ζητά από τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να θεσπίσει αυξημένη μοριοδότηση για τους επικουρικούς νοσηλευτές και επικουρικούς βοηθούς νοσηλευτές στον διαγωνισμό για τη μόνιμη πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών και βοηθών νοσηλευτών που θα γίνει τους προσεχείς μήνες, ο Μάνος Κόνσολας επισημαίνει ότι δεν πρέπει να εξαιρεθούν οι επικουρικοί εργαζόμενοι ΥΕ, που προσλήφθηκαν για να καλυφθούν οι άμεσες και επείγουσες ανάγκες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και πρέπει να παραμείνουν στο εθνικό σύστημα υγείας.

Αναφέρει, μάλιστα, ως παράδειγμα τις ειδικότητες Βοηθού Θαλάμου-Τραυματιοφορέα που φρόντιζαν καθημερινά για την καθαριότητα και την υγεία των ασθενών που νοσηλεύονταν με covid-19 και ήταν διαρκώς δίπλα τους.

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by