ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η λειτουργία του αξονικού τομογράφου επιβάλλει την τοποθέτηση Νευρολόγου στο νοσοκομείο Καλύμνου»

Share This Post

 

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η λειτουργία του αξονικού τομογράφου επιβάλλει την τοποθέτηση Νευρολόγου στο νοσοκομείο Καλύμνου»

Την ανάγκη τοποθέτησης Νευρολόγου στο νοσοκομείο Καλύμνου, είτε μέσω απόσπασης, είτε μέσω της τροποποίησης του οργανισμού του νοσοκομείου με τη σύσταση και προκήρυξης θέσης, προτείνει στο Υπουργείο Υγείας ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Ο Βουλευτής τονίζει ότι λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Καλύμνου, συνδέεται με την ανάγκη άμεσης διάγνωσης νευρολογικών παθήσεων, για τις οποίες χρειάζεται νευρολόγος.

Ο οργανισμός του νοσοκομείου, που διαμορφώθηκε πριν από χρόνια και με άλλες συνθήκες, δεν προβλέπει θέση νευρολόγου.

Αυτό σημαίνει ότι οι ασθενείς και οι οικογένειες τους στο νησί είτε θα πρέπει να μεταβούν στη Ρόδο είτε στην Αθήνα.

Ο κ. Κόνσολας επισημαίνει ότι: «με δεδομένο ότι η λειτουργία του αξονικού τομογράφου, αλλά και οι ανάγκες καθιστούν απαραίτητη την παρουσία Νευρολόγου στο νοσοκομείο της Καλύμνου, το Υπουργείο Υγείας θα πρέπει να επιδιώξει την απόσπαση γιατρού με τη συγκεκριμένη ειδικότητα, ή να προχωρήσει στην τροποποίηση του οργανισμού του νοσοκομείου συστήνοντας θέση νευρολόγου και προκηρύσσοντας τη συγκεκριμένη θέση».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Stan Αντιπαριώτης – «Λίγο»

  Stan Αντιπαριώτης – «Λίγο» Ο Stan Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, παρουσιάζει και με music video το «Λίγο», την πιο ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση.Το «Λίγο», στο

Ενημέρωση

Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | Video

  Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | Video Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο video clip του «Να Ξαναμετρήσω», ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής

©2020 radioproto.gr is made with by