ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Η Ελλάδα οφείλει πολλά στους ανθρώπους που μένουν στο Μαράθι και κρατάνε ψηλά την ελληνική σημαία

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Η Ελλάδα οφείλει πολλά στους ανθρώπους που μένουν στο Μαράθι και κρατάνε ψηλά την ελληνική σημαία

Το Μαράθι και τους κατοίκους που επιμένουν να ζουν εκεί και να φυλάνε Θερμοπύλες, επισκέφθηκε ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Το νησί αυτό έχει ελληνική ψυχή και καρδιά σε κάθε γωνιά του.

Η ελληνικότητά του δεν αμφισβητείται ότι και αν λέει η Τουρκία.

Η ελληνική σημαία κυματίζει στο νησί.

Όπως, όμως, είπε ο Μάνος Κόνσολας: «η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα παντού στο Μαράθι, οι άνθρωποι που ζουν εκεί πρέπει να νιώθουν την Ελλάδα κάθε στιγμή δίπλα τους».

Είναι χαρακτηριστικό ότι, πέραν των άλλων προβλημάτων, στο νησί υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμότητας και πρόσβασης στο διαδίκτυο, γεγονός που προκαλεί προβλήματα τόσο στην επικοινωνία των μόνιμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών του νησιού το καλοκαίρι.

«Δεν υπάρχουν λευκές περιοχές», είπε ο Μάνος Κόνσολας, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι προτεραιότητα στο σχέδιο ενίσχυσης της ευρυζωνικότητας πρέπει να είναι η κάλυψη των μικρών νησιών του Αιγαίου με ελληνικό σήμα.

Κυρίαρχη, όμως, προτεραιότητα για να διατηρηθεί και να ενισχυθεί η ζωή στο Μαράθι είναι η βελτίωση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας μέσα από μια νέα και επικαιροποιημένη παρέμβαση στο χάρτη των άγονων γραμμών.

«Το οφείλουμε ως Πολιτεία, σε αυτούς τους ανθρώπους που φυλάνε Θερμοπύλες και κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία στο Μαράθι».

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr