ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Από 500.000 ευρώ στους Δήμους Ρόδου και Κω για αγροτικούς δρόμους. Επιταχύνεται η καταβολή των χρημάτων στους νέους αγρότες»

Share This Post

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Από 500.000 ευρώ στους Δήμους Ρόδου και Κω για αγροτικούς δρόμους. Επιταχύνεται η καταβολή των χρημάτων στους νέους αγρότες»

Με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, θέτοντας ζητήματα επιτάχυνσης των έργων αγροτικής οδοποιίας στα νησιά, αλλά και των διαδικασιών του προγράμματος για τους νέους αγρότες.

Από τη συνάντηση του κ. Κόνσολα με τον κ. Παπαγιαννίδη αναδείχθηκαν θετικές ειδήσεις και εξελίξεις όπως:

– Η χρηματοδότηση των Δήμων Ρόδου και Κω με 500.000 ευρώ για κάθε δήμο, προκειμένου να εκτελεστούν έργα αγροτικής οδοποιίας στα δύο αυτά νησιά.

– Η επιτάχυνση των διαδικασιών για την καταβολή της χρηματοδότησης του προγράμματος για τους νέους αγρότες στα Δωδεκάνησα.

Συγκεκριμένα, 121 δικαιούχοι νέοι αγρότες στα Δωδεκάνησα θα χρηματοδοτηθούν με 40.000 ευρώ ο καθένας.

Επιπλέον, ο κ. Κόνσολας έθεσε το ζήτημα της επίσπευσης νέων προκηρύξεων για σχέδια βελτίωσης και επενδύσεις σε υποδομές στα νησιά μας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Κόνσολας ευχαρίστησε τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Παπαγιαννίδη για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία αλλά και για την άμεση ανταπόκρισή του.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος

Ενημέρωση

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού Ένα σημαντικό ζήτημα αναδεικνύει με παρέμβασή του

©2020 radioproto.gr is made with by