ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Από τις 19 Απριλίου ταχύπλοο στη γραμμή Ρόδος-Κάρπαθος-Κάσος-Κρήτη που θα προσεγγίζει και το Διαφάνι»

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Από τις 19 Απριλίου ταχύπλοο στη γραμμή Ρόδος-Κάρπαθος-Κάσος-Κρήτη που θα προσεγγίζει και το Διαφάνι»

«Η εξαιρετική συνεργασία και συναντίληψη που έχουμε με τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την ανάγκη ενίσχυσης της ενδονησιωτικής συγκοινωνίας, επιβεβαιώνεται με τον διαγωνισμό για την κάλυψη της γραμμής Ρόδος-Χάλκη-Κάρπαθος-Κάσος-Σητεία», τονίζει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Στη γραμμή από τις 19 Απριλίου θα δρομολογηθεί σύγχρονο ταχύπλοο πλοίο (προδιαγραφών Highspeed) το οποίο θα πραγματοποιεί τρία δρομολόγια την εβδομάδα μετ΄ επιστροφής.

Στο ένα από τα τρία δρομολόγια θα προσεγγίζει και το λιμάνι του Διαφανίου.

Ο Μάνος Κόνσολας, σε δήλωση του, αναφέρει:

«Υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από αυτή την εξέλιξη και θέλω για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, που έχει αντιληφθεί τη σημασία που έχει η ενδονησιωτική συγκοινωνία.

Το πιο σημαντικό είναι, πλέον, ότι στη γραμμή θα έχουμε ένα σύγχρονο και ταχύπλοο πλοίο που θα μειώσει τους χρόνους ταξιδιού και θα προσεγγίζει και το Διαφάνι στο ένα από τα τρία δρομολόγια».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στη Λέρο επ’ αυτοφώρω δύο άνδρες που προέβαιναν σε μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στη Λέρο επ’ αυτοφώρω δύο άνδρες που προέβαιναν σε μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών Κατασχέθηκαν -39- γραμμάρια κάνναβης και -3- κροτίδες     Συνελήφθησαν χθες

Ενημέρωση

Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στην εφαρμογή του Ψηφιακού Πελατολογίου Οχημάτων από τις επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων στα μικρά νησιά

Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στην εφαρμογή του Ψηφιακού Πελατολογίου Οχημάτων από τις επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων στα μικρά νησιά Τις δυσκολίες εφαρμογής του Ψηφιακού Πελατολογίου Οχημάτων

©2020 radioproto.gr