ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Άμεση προτεραιότητα η έκδοση νέας προκήρυξης για την πρόσληψη γιατρών στο νοσοκομείο Καλύμνου»

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Άμεση προτεραιότητα η έκδοση νέας προκήρυξης για την πρόσληψη γιατρών στο νοσοκομείο Καλύμνου»

Την έκδοση νέας προκήρυξης του Υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη 5 γιατρών, σε κρίσιμες και καθοριστικές ειδικότητες, για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου Καλύμνου, ζήτησε από το Υπουργείο ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας.

Ο Βουλευτής, τονίζει ότι η αποχώρηση γιατρών, λόγω μεταθέσεων ή συνταξιοδοτήσεων, καθιστά επιτακτική ανάγκη την άμεση προκήρυξη θέσεων:

-Ορθοπεδικού

-Καρδιολόγου

-Παιδιάτρου

-Γυναικολόγου

-Νεφρολόγου

Επισημαίνει, ότι η ενίσχυση με προσωπικό του νοσοκομείου Καλύμνου πρέπει να έχει υψηλό βαθμό προτεραιότητας, με δεδομένες τις ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και τις αυξημένες ανάγκες στο νησί.

« Στις προσλήψεις προσωπικού πρέπει να υπάρχει ορθολογισμός, να υπάρχουν προτεραιότητες, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για νησιωτικές περιοχές. Πρέπει να εκδοθεί νέα προκήρυξη και σε αυτήν πρέπει να ενταχθεί η ενίσχυση του νοσοκομείου με γιατρούς», δήλωσε ο Μάνος Κόνσολας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Κω για εκκρεμές ένταλμα και παράνομη διαμονή

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Κω για εκκρεμές ένταλμα και παράνομη διαμονή Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2025 το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω

Ενημέρωση

Ο Στάθης Πίτσης στο Ράδιο Πρώτο 91.5 : Από το τραγικό συμβάν στην Αρχαία Αγορά, το πρωτοσέλιδο του “ΒτΚ” και τα ψεύτικα προφίλ

Ο Στάθης Πίτσης στο Ράδιο Πρώτο 91.5 : Από το τραγικό συμβάν στην Αρχαία Αγορά, το πρωτοσέλιδο του “ΒτΚ” και τα ψεύτικα προφίλ Την επικαιρότητα

©2020 radioproto.gr