ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Άμεση προτεραιότητα η έκδοση νέας προκήρυξης για την πρόσληψη γιατρών στο νοσοκομείο Καλύμνου»

Share This Post

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Άμεση προτεραιότητα η έκδοση νέας προκήρυξης για την πρόσληψη γιατρών στο νοσοκομείο Καλύμνου»

Την έκδοση νέας προκήρυξης του Υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη 5 γιατρών, σε κρίσιμες και καθοριστικές ειδικότητες, για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου Καλύμνου, ζήτησε από το Υπουργείο ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας.

Ο Βουλευτής, τονίζει ότι η αποχώρηση γιατρών, λόγω μεταθέσεων ή συνταξιοδοτήσεων, καθιστά επιτακτική ανάγκη την άμεση προκήρυξη θέσεων:

-Ορθοπεδικού

-Καρδιολόγου

-Παιδιάτρου

-Γυναικολόγου

-Νεφρολόγου

Επισημαίνει, ότι η ενίσχυση με προσωπικό του νοσοκομείου Καλύμνου πρέπει να έχει υψηλό βαθμό προτεραιότητας, με δεδομένες τις ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και τις αυξημένες ανάγκες στο νησί.

« Στις προσλήψεις προσωπικού πρέπει να υπάρχει ορθολογισμός, να υπάρχουν προτεραιότητες, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για νησιωτικές περιοχές. Πρέπει να εκδοθεί νέα προκήρυξη και σε αυτήν πρέπει να ενταχθεί η ενίσχυση του νοσοκομείου με γιατρούς», δήλωσε ο Μάνος Κόνσολας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by