Μίκα Ιατρίδη: “Είμαστε δίπλα στην κοινωνία. Ψηφίστηκε η ρύθμιση για τις εποχικές επιχειρήσεις και τις επιταγές”

Share This Post

 

Μίκα Ιατρίδη: “Είμαστε δίπλα στην κοινωνία. Ψηφίστηκε η ρύθμιση για τις εποχικές επιχειρήσεις και τις επιταγές”

Ψηφίστηκε και από την Ολομέλεια της Βουλής η ρύθμιση ανάσα για τις εποχικές επιχειρήσεις και τις επιταγές. Το νομοσχέδιο θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ εντός των επόμενων ημερών.

Η εξέλιξη αυτή είχε ήδη ανακοινωθεί από τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Σκυλακάκη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, στην οποία είχε κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στις παρεμβάσεις της Μίκας Ιατρίδη και ειδικά στην πρόταση της για τον προσδιορισμό των εποχικών επιχειρήσεων με βάση το τζίρο τους και όχι μόνο τους ΚΑΔ.

Με την ψήφιση του νομοσχεδίου, η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε τα εξής:

«Είμαστε δίπλα στην τοπική μας κοινωνία σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Η ρύθμιση για τον προσδιορισμό των εποχικών επιχειρήσεων με βάση το τζίρο τους και η ένταξη τους στη ρύθμιση για τις επιταγές, με την οποία για 75 ημέρες δεν θα εμφανίζονται στον «Τειρεσία», είναι μια ρύθμιση ανάσα για τις επιχειρήσεις μας, μια ρύθμιση που θα τις βοηθήσει να ανταπεξέλθουν σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Έχω πει πολλές φορές ότι οι συνθήκες που ζούμε είναι δυναμικές. Μαζί με την κοινωνία, μαζί με τους συμπατριώτες μας, μελετάμε τις καταστάσεις, προτείνουμε και προωθούμε λύσεις για τα Δωδεκάνησα μας.

Όλοι μαζί, είμαστε σε ετοιμότητα, ώστε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by