«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι στα Κοσκινού, σε ένα από τα πιο ιστορικά χωριά του τόπου μας» τόνισε η Μίκα Ιατρίδη κατά τη διάρκεια των θερμών συνομιλιών που είχε με τους κατοίκους της περιοχής.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ακούσει τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες της. Σε εξαιρετικά θερμό κλίμα συζήτησαν τις προοπτικές που ανοίγονται για την ευρύτερη περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό.

«Μιλήσαμε με τους συμπατριώτες μου για το πρόγραμμα της ΝΔ για τον τουρισμό, το οποίο βασίζεται στη μείωση των φόρων και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Μειώνουμε τη φορολογία και δίνουμε τα απαραίτητα κίνητρα για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας σε όλους τους τομείς. Με αυτόν τον τρόπο, το τουριστικό μας προϊόν θα είναι πιο ανταγωνιστικό και θα δημιουργηθούν, ως επακόλουθο, περισσότερες θέσεις εργασίας», σημείωσε μεταξύ άλλων η Μίκα Ιατρίδη.

Κατά τη διάρκεια των συνεχών επαφών της με τους πολίτες της Ρόδου, η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί και στην αναβίωση του εθίμου του Καλαθουνού στη Ρόδο, την Κρεμαστή και τα Κοσκινού αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της αναβίωσης του εθίμου, η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου, είχε εγκάρδιες συνομιλίες με τις συμπατριώτισσες της των Συλλόγων Γυναικών Ρόδου, Κρεμαστής και Κοσκινού κατά τη διάρκεια των οποίων, μεταξύ άλλων, σημείωσε:

«Με δύναμη και αποφασιστικότητα οι γυναίκες του τόπου μας διατηρούμε την πλούσια πολιτιστική μας παράδοση.

Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι απόψε μεταξύ των γυναικών του τόπου μας που φροντίζουν, όπως οι μητέρες τα παιδιά τους, την μεγάλη και πλούσια πολιτιστική παράδοση των νησιών μας.

Η δύναμη της χώρας μας είναι ο λαός της. Οι αξίες και οι παραδόσεις μας είναι αυτές που μας κρατούν ενωμένους, είναι αυτές που μας δίνουν το

κίνητρο να παλεύουμε για τον τόπο μας και όσα μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε μια ισχυρή ανάπτυξη, μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Και όλα αυτά, ενωμένοι μπορούμε να τα πετύχουμε! Ενωμένοι, ξεκινάμε το αύριο!»

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by