Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, σε συνέχεια της προεκλογικής περιοδείας της στα νησιά της Δωδεκανήσου, που ξεκίνησε αμέσως μετά την προκήρυξη των νέων εκλογών για την 25η Ιουνίου.

 

Η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, πιστή στη δέσμευσή της να είναι πάντα δίπλα στους νησιώτες και τις νησιώτισσες, επισκέφθηκε την Πάτμο και τη Λέρο, αφενός για να ευχαριστήσει τους κατοίκους για την ισχυρή εντολή διακυβέρνησης που έδωσαν στη Ν.Δ. και, αφετέρου, να βρεθεί ξανά με φίλους και συνοδοιπόρους της που στήριξαν την υποψηφιότητα της και της εμπιστεύθηκαν ξανά την εκπροσώπησή τους στη Βουλή.

 

Η Μίκα Ιατρίδη, πέρα από τις συνομιλίες που είχε με τους συμπολίτες της, πραγματοποίησε και συγκεντρώσεις στις οποίες, μεταξύ άλλων, τόνισε την εθνική αναγκαιότητα να δοθεί και σε αυτές τις εκλογές ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης, σημειώνοντας και τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι σε περιόδους αστάθειας η μόνη σταθερά είναι μια αξιόπιστη, αποτελεσματική και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Με την ολοκλήρωση της παρουσίας της στα δυο νησιά, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

 

«Η Πάτμος και η Λέρος, για μια ακόμη φορά, με γέμισαν με συναισθήματα αγάπης και στήριξης από τους φίλους και συναγωνιστές μου, όλα αυτά τα χρόνια της κοινοβουλευτικής μου διαδρομής.

 

Τα Δωδεκάνησα έδωσαν μια μοναδική νίκη στη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη που είναι σταθερά δίπλα στα νησιά μας. Όμως, δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ.

 

Στις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, εργαζόμαστε συστηματικά, με περισσότερη όρεξη και θέληση, ώστε η Νέα Δημοκρατία να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και να συνεχίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της ασφάλειας και της προόδου, σταθερά, τολμηρά, μπροστά!»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ισχυρή Κως: Τα σχέδια του νέου νοσοκομείου Κω

Ισχυρή Κως: Τα σχέδια του νέου νοσοκομείου Κω Σας παρουσιάζουμε τα σχέδια του νέου νοσοκομείου. Γιατί όσοι ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να πληροφορούν τον

©2020 radioproto.gr