Μία καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε παίδων – Κορασίδων με την Αφροδίτη Ραπτοπούλου να κατακτά την 3η θέση

Μία καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε παίδων – Κορασίδων με την Αφροδίτη Ραπτοπούλου να κατακτά την 3η θέση 

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1200 άτομα από όλη την Ελλάδα. Ο σύλλογος Αετός Κω βρίσκεται στην Κω με αποτέλεσμα να μην ταξιδεύει συχνά ώστε να έχει την ανάλογη εμπειρία, το πρωτάθλημα ήταν υψηλών προδιαγραφών. 
Τα παιδιά συμμετείχαν στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά. Η αθλήτρια Αφροδίτη Ραπτοπούλου μόλις 8 ετών ασχολείται 1 χρόνο με της πολεμικές τέχνες κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κορασίδων 8 ετών -25 κιλά. 
Μία σημαντική παρουσία από αθλητές του συλλόγου Αετός Κω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων στην Αθήνα, στις 18-19 Μαρτίου. 
Για πρώτη φορά η αθλητές μας που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα έδειξαν, ήθος και αποφασιστικότητα. Ήταν μία ομαδική προσπάθεια τόσο του συλλόγου αλλά και των παιδιών, αφού αποκομίσαμε εμπειρία και περισσότερο αυτοπεποίθηση και παράλληλα είμαστε χαρούμενοι διότι πλέον κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα. Αναλυτικά η προσπάθεια των παιδιών είχε ως αποτέλεσμα: Ζωγάκης Κωνσταντίνος όπου φτάνοντας τελικό ρεπασάζ για 3η θέση δεν προχώρησε μένοντας στην 5η. Κόρδας Χάρης εξαιρετική εμφάνιση, χωρίς κάποιο προβάδισμα. Κόρδα Μαριάννα το παλέψαμε χωρίς προβάδισμα. Ολίβια Παπανικολάου συμμετοχή χωρίς προβάδισμα. Ραπτοπούλου Αφροδίτη 3η θέση 🥉 Ραπτοπούλου Ευγένεια 9η θέση.  
Ομαδικότητα, εμπιστοσύνη, αγάπη, σεβασμός είναι τα μεγαλύτερα μετάλλια στη ζωή τους. 
Να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς που έδωσαν το δικαίωμα συμμετοχής στα παιδιά τους να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα,  αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον σύλλογο Αετό Κω.

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr