Μήτρου Μάνος: Γιατί είμαι πάλι υποψήφιος

Μήτρου Μάνος: Γιατί είμαι πάλι υποψήφιος

Πριν τέσσερα χρόνια μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων του νησιού μας, από διαφορετικές αφετηρίες αλλά με τις ίδιες ανησυχίες και κοινούς στόχους, καταθέσαμε την πρόταση μας στην τοπική κοινωνία. 

Με επικεφαλής τον Θεοδόση Νικηταρά, έναν από τους πιο άξιους και τίμιους ανθρώπους της Κω, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας. 

Αυτό που μας ένωσε πάνω από όλα ήταν ότι βλέπαμε τον κίνδυνο να χωριστεί η κοινωνία μας σε αρεστούς και μη. Ο διχαστικός λόγος που κυριαρχούσε και δεν άξιζε στο λαό της Κω. Όλα αυτά, με λίγα λόγια, που ήταν κατώτερα του πολιτισμού του νησιού μας. 

Μετά από τέσσερα χρόνια αισθάνομαι ότι ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες των συμπατριωτών μας. Το βλέπω στις καθημερινές μας σχέσεις, στην ηρεμία της κοινωνίας μας, παρά την μονίμως αρνητική έως και υπονομευτική στάση της μειοψηφίας. 

Σε επίπεδο έργου κάναμε πολλά. Για να μιλήσω για τον τομέα που έχω την ευθύνη, δηλαδή τα σχολεία, η αλήθεια είναι ότι δεν αφήσαμε κανένα σχολείο δίχως υποστήριξη. 

Υλοποιήσαμε έργα, ανακαινίσεις, συντηρήσεις και προμήθεια εξοπλισμού σε όλα τα σχολεία, ύψους 3.144.000€, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η υλοποίηση έργων, προμηθειών και αγορά γης για κατασκευή σχολείων, που ξεπερνά τα 3.300.000€.

Αυτό ήταν το καθήκον μας κι αυτό πράξαμε. 

Όσα πετύχαμε με κόπο, μεράκι και αγάπη στους συμπατριώτες μας δεν πρέπει να τα αφήσουμε να χαθούν. Οφείλουμε να τα ολοκληρώσουμε.

Η Κως πρέπει να συνεχίσει μονιασμένη.

Δίχως τις ντροπιαστικές καταστάσεις που ζήσαμε στο παρελθόν. 

Για αυτούς τους λόγους ζητώ την εμπιστοσύνη σας και σε αυτές τις εκλογές. 

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, με τον Θεοδόση Νικηταρά στη θέση του Δημάρχου, να αγωνιζόμαστε για λύσεις σε όλα τα προβλήματα σας. Από τα πιο μεγάλα μέχρι τα πιο μικρά.

Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για ισχυρή Κω και θα το πετύχουμε.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr