Μήνυμα στήριξης των ακριτών από τη Χάλκη στέλνει η Κατερίνα Εμμανουήλ

 

Μήνυμα στήριξης των ακριτών από τη Χάλκη στέλνει η Κατερίνα Εμμανουήλ

Είναι πάντα μεγάλη χαρά για την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνα Εμμανουήλ όταν επισκέπτεται την Χάλκη και τους ανθρώπους της. Η Χάλκη είναι το πρώτο GR-eco island της Ελλάδας και σιγά–σιγά μετατρέπεται σε πρότυπο νησί ενεργειακής μετάβασης, κατά τα διεθνή πρότυπα πράσινης ανάπτυξης. Οι κάτοικοι έχουν καταφέρει ήδη μέσα από αυτό το πρόγραμμα να έχουν ενεργειακή αυτονομία και να μην πληρώνουν ρεύμα. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει έμπρακτα την διαρκή κρατική μέριμνα για τους ακρίτες.

Η κ. Εμμανουήλ επισκέφθηκε τη Χάλκη την Τετάρτη 3 Μαΐου και συνάντησε το Δήμαρχο, κ. Άγγελο Φραγκάκη, από τον οποίο ενημερώθηκε για τα ζητήματα του νησιού και τον συνεχάρη για τα όσα έχουν καταφέρει. Η υποψήφια βουλευτής διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι, τόσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και για την ίδια, αποτελεί προτεραιότητα η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ακριτικών νησιών μας.

Η κ Εμμανουήλ, ως εκπαιδευτικός με εμπειρία, ήταν αδύνατο να μην επισκεφθεί τα σχολεία του νησιού προκειμένου να συζητήσει με συναδέλφους και παιδιά για όσα τους απασχολούν.

Αργότερα, βρέθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ», το οποίο είχε εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης το 2020 και στη συνέχεια συναντήθηκε με κατοίκους, γνωστούς και φίλους, που την υποδέχτηκαν με τη γνωστή Χαλκίτικη φιλοξενία.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr