Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Εύχομαι στους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μου, χρόνια πολλά για τη μεγάλη εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Τιμούμε την επέτειο της θυσίας των προγόνων μας και στεκόμαστε με ευλάβεια μπροστά στην αδάμαστη ψυχή τους, στο θάρρος τους και την απεριόριστη αγάπη τους για την πατρίδα και τις παραδόσεις της.

Το ΟΧΙ που βγήκε από τα χείλη των Ελλήνων και των Ελληνίδων το 1940 ήταν ισχυρό γιατί ήταν ενωτικό της θέλησης ενός ολόκληρου λαού. Ήταν ισχυρό γιατί ήταν άμεσο. Ήταν ισχυρό, γιατί ήταν αποφασιστικό.

Σήμερα, τιμούμε αυτή την επέτειο και γνωρίζουμε ότι για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, άμεσοι και αποφασιστικοί.

Κρατάμε αυτήν την παράδοση και τα διδάγματα των προγόνων μας και συνεχίζουμε να ζούμε και να δημιουργούμε στον τόπο που μας κληροδότησαν.

Κρατάμε μέσα στις ψυχές μας τον Ελληνισμό, την Οικογένεια και την Ορθόδοξη παράδοση μας, όπως έκαναν και οι γενιές πριν από εμάς.

Αυτή είναι, άλλωστε, η δύναμη της Ελλάδας μας.

Χρόνια πολλά!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.”

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.” Μητέρα δυο νέων παιδιών, εργαζόμενη πολλές ώρες είτε

Ενημέρωση

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

©2020 radioproto.gr