Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Share This Post

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Εύχομαι στους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μου, χρόνια πολλά για τη μεγάλη εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Τιμούμε την επέτειο της θυσίας των προγόνων μας και στεκόμαστε με ευλάβεια μπροστά στην αδάμαστη ψυχή τους, στο θάρρος τους και την απεριόριστη αγάπη τους για την πατρίδα και τις παραδόσεις της.

Το ΟΧΙ που βγήκε από τα χείλη των Ελλήνων και των Ελληνίδων το 1940 ήταν ισχυρό γιατί ήταν ενωτικό της θέλησης ενός ολόκληρου λαού. Ήταν ισχυρό γιατί ήταν άμεσο. Ήταν ισχυρό, γιατί ήταν αποφασιστικό.

Σήμερα, τιμούμε αυτή την επέτειο και γνωρίζουμε ότι για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, άμεσοι και αποφασιστικοί.

Κρατάμε αυτήν την παράδοση και τα διδάγματα των προγόνων μας και συνεχίζουμε να ζούμε και να δημιουργούμε στον τόπο που μας κληροδότησαν.

Κρατάμε μέσα στις ψυχές μας τον Ελληνισμό, την Οικογένεια και την Ορθόδοξη παράδοση μας, όπως έκαναν και οι γενιές πριν από εμάς.

Αυτή είναι, άλλωστε, η δύναμη της Ελλάδας μας.

Χρόνια πολλά!

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης

  Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης Στο πλαίσιο της συνεργασίας

©2020 radioproto.gr is made with by