Μήνυμα Ιωάννη Παππά για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γενοκτονία του μικρασιατικού ελληνισμού

Share This Post

 

Μήνυμα Ιωάννη Παππά για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γενοκτονία του μικρασιατικού ελληνισμού

Συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

100 χρόνια από τον βίαιο ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικρά Ασίας από τις πατρογονικές τους εστίες.

Δεν ξεχνάμε, τη συστηματική προσπάθεια εξόντωσης του ελληνικού στοιχείου από τους Τούρκους, που έβαλε τέρμα σε μια παρουσία χρόνων των Ελλήνων στην ευρύτερη περιοχή.

Παρουσία που έμελλε να αποτελέσει μια από τις ωριμότερες φάσεις του ελληνικού πολιτισμού και της ιστορίας του έθνους μας.

100 χρόνια μετά από τη μεγάλη αυτή εθνική καταστροφή, η Ελλάδα «ψηλώνει», ενισχύεται και κατακτά τη θέση της στην παγκόσμια σκηνή, συμβαδίζοντας πάντα με το Διεθνές Δίκαιο και τη νομιμότητα.

100 χρόνια μετά και η Πατρίδα μας, πιο ενωμένη και έτοιμη από ποτέ, απαντά σε κάθε πρόκληση και απειλή, υπερασπίζοντας με σθένος και αυταπάρνηση τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by