Μήνυμα Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνο

Share This Post

 

Μήνυμα Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, έστειλε μήνυμα ελπίδας μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση του βουλευτή:

«Η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και είναι πλέον αυτονόητο στις μέρες, πως πρέπει να σταλεί παντού το ελπιδοφόρο μήνυμα, ότι ο καρκίνος δεν είναι μια ανίκητη ασθένεια.

Σήμερα, με την πρόοδο που επιτελεί η επιστημονική κοινότητα και με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, μπορεί να γίνει λόγος για επιτυχή αντιμετώπιση πολλών μορφών καρκίνου.

Με σεβασμό στους αγωνιστές της ζωής, που νόσησαν, αγωνίστηκαν και τελικά νίκησαν, αλλά και με νοσταλγία για τα αγαπημένα μας πρόσωπα που πάλεψαν και δεν τα κατάφεραν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες στην Υγεία, ώστε να πάψουμε να θρηνούμε ανθρώπινες απώλειες από καρκίνο.

Δεν πρέπει να λησμονούμε, πως «όπλα» μας σε αυτή τη μάχη είναι η συνεχής ενημέρωση, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος

Ενημέρωση

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού Ένα σημαντικό ζήτημα αναδεικνύει με παρέμβασή του

©2020 radioproto.gr is made with by