Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχει μεταστεγαστεί σε νέο κτίριο το ΕΕΕΕ Κω

Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχει μεταστεγαστεί σε νέο κτίριο το ΕΕΕΕ Κω

Μέχρι τέλος Νοέμβρη θα έχει μεταστεγαστεί το ΕΕΕΕ Κω (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) από το Πλατάνι στο νέο κτίριο που μίσθωσε ο δήμος της Κω καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί οι κατάλληλες εργασίες προσβασιμότητας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γονείς και εκπαιδευτικοί γιατί μετά από έξι χρόνια οι μαθητές και μαθήτριες μας, αποκτούν σχολική στέγη που τηρεί τις προδιαγραφές και εξυπηρετεί τις ανάγκες μας» δήλωσε στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου η διευθύντρια του Σχολείου Κατερίνα Τσατσακλά.

Σε μια εβδομάδα,πρόσθεσε, έγιναν πολλές εργασίες ενώ αναφέρθηκε και στην διάθεση κατάλληλων χώρων προκειμένου να αποκτήσουν οι μαθητές-τριες κοινωνικές και επαγγελματικές δεξιότητες.

Στο σχολείο αυτή τη χρονιά εκπαιδεύονται 27 μαθητές ηλικίας 13-27 ετών όμως προϋπόθεση για την εγγραφή τους στο ΕΕΕΕ Κω  είναι η ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Όσον αφορά στα υπάρχοντα εκπαιδευτικά κενά στις ειδικότητες Εκπαιδευτικής αγωγής, Μουσικής, Κηπουρικής και Καλλιτεχνικών η διευθύντρια του Σχολείου εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτά θα καλυφθούν από το Υπουργείο αρχές του επόμενου μήνα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω Με ευθύνη της προσωρινής Διοίκησης του Ομίλου, συστάθηκε η επιτροπή προετοιμασίας  για την σύνταξη

Advertorials

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ H κ. Ασημίνα Τζίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL και Γενική

©2020 radioproto.gr