Μάνος Κόνσολας: Στην Κάλυμνο υπάρχει ατόφια ελληνική ψυχή

Μάνος Κόνσολας: Στην Κάλυμνο υπάρχει ατόφια ελληνική ψυχή

Σειρά διαδοχικών επαφών και συναντήσεων με φορείς και πολίτες είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, στην Κάλυμνο.

Ο κ. Κόνσολας είχε συνάντηση με το νέο Δήμαρχο, κ. Γιάννη Μαστροκούκο και τη δημοτική αρχή, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο και στο νησί.

Ανάλογη θεσμική συζήτηση και συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με τον Έπαρχο Καλύμνου, κ. Μανώλη Μουσελλή.

Σημαντικές ήταν οι συναντήσεις που είχε ο κ. Κόνσολας με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα, όπως με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θυμαρίσιου Μελιού Καλύμνου «Θυμαρίτης», κ. Γιάννη Γαβαλά και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Μέσης Αλιείας, κ. Kώστα Σαρούκο.

Ο Μάνος Κόνσολας επισήμανε σε ό, τι αφορά στους μελισσοκόμους ότι θα πρέπει να τροποποιηθεί ο κανονισμός του ΕΛΓΑ για να μπορούν να λαμβάνουν αποζημιώσεις για ζημιές που υφίσταται η παραγωγή τους.

Στη συνάντησή του με τους αλιείς, υπήρξε ταύτιση απόψεων σε ό, τι αφορά στην αντιμετώπιση της παράνομης αλιείας από τουρκικά αλιευτικά στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Σφουγγαράδων κ. Παντελή Γιωργαντή, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα ζητήματα της λειτουργίας και της αναβάθμισης της Σχολής Δυτών.

Ξεχωριστό κομμάτι της παρουσίας του Μάνου Κόνσολα στην Κάλυμνο ήταν οι συναντήσεις του με τους πολίτες του νησιού, τους οποίους άκουσε και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Ερώτηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις ανάγκες των Αστυνομικών Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων Δωδεκανήσου

Ερώτηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις ανάγκες των Αστυνομικών Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων Δωδεκανήσου Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής

Αθλητικά Νέα

Rhodes International Cycling Events : Αύριο η έναρξη της 8ης διεθνούς διοργάνωσης με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Rhodes International Cycling Events : Αύριο η έναρξη της 8ης διεθνούς διοργάνωσης με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  Γ. Χατζημάρκος: Στους Διεθνείς Ποδηλατικούς Αγώνες της Ρόδου αναγνωρίσαμε ένα

©2020 radioproto.gr