ΛΕΣΧΗ LIONS ΚΩ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024

ΛΕΣΧΗΣ LIONS ΚΩ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Η λέσχη μας Lions Kω ” Ο Ιπποκράτης” δραστηριοποιείται 46 χρόνια τώρα με ποικίλους τρόπους στο νησί της Κω και στα γύρω μικρότερα νησιά της Δωδεκανήσου, με σκοπό πάντα την προσφορά στο συνάνθρωπο και στην τοπική κοινωνία.

 

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εκστρατείας των Διεθνών Lions για τον Παιδικό Καρκίνο, που αποτελεί και βασικό άξονα των Παγκόσμιων Δράσεων των Lions, οργανώνουμε εκδήλωση το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 17:30, στο ξενοδοχείο “ Kosta Palace Hotel” με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον παιδικό καρκίνο.

 

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Lion Αλέξανδρος Μενασέ συμβατός δότης με λήπτη από την Ελλάδα (Πτολεμαΐδα) , ο λήπτης Ευάγγελος Τσουμαλής, καθώς και η Βιολόγος , Συντονίστρια Μεταμοσχεύσεων από το « Όραμα Ελπίδας», κυρία Πηνελόπη Σαμαρά.

 

Στην εκδήλωση εκτός από τις ομιλίες, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την προσφορά μυελού των οστών και την διαδικασία πως μπορεί να γίνει κανείς εθελοντής δότης. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων εθελοντών δοτών για όσους το επιθυμούν και λήψη δειγμάτων από τις γιατρούς Διονυσία Διονυσοπούλου και Έλλη Καρανίκα.

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κω

 

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας

 

 

Η Γραμματέας

 

Αρετή Φλωροπούλου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα μετο Έκτακτο Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ισχύει έως  αύριο Τετάρτη 24-04-2024

©2020 radioproto.gr