Λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη νέα ειδική βίζα στους τουρίστες από την Τουρκία

Λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη νέα ειδική βίζα στους τουρίστες από την Τουρκία

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη νέα ειδική βίζα στους τουρίστες από την Τουρκία και ενίσχυση του προσωπικού και του εξοπλισμού στις πύλες εισόδου σε Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Σύμη και Καστελόριζο»

 

Ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία των αρμόδιων οργάνων της Πολιτείας για την εφαρμογή της νέας ειδικής βίζας για τους τουρίστες από την Τουρκία σε δέκα νησιά του Αιγαίου, αναδεικνύει με παρέμβαση του προς τα Υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

«Ιδιαίτερα για τα νησιά της Δωδεκανήσου όπως η Ρόδος, η Κως, το Καστελλόριζο, η Σύμη, η Κάλυμνος και η Λέρος, το ζητούμενο είναι να έχουν ολοκληρωθεί άμεσα οι σχετικές προετοιμασίες για να λειτουργήσει απρόσκοπτα και αποδοτικά το συγκεκριμένο μέτρο», τονίζει ο Μάνος Κόνσολας αναφέροντας ότι θα πρέπει:

α) Να ενεργοποιηθεί άμεσα η ηλεκτρονική πλατφόρμα. αφού όπως προβλέπεται η κατάθεση των σχετικών αιτήσεων από Τούρκους επισκέπτες θα γίνεται όλο το χρόνο και όχι μόνο την θερινή περίοδο.

β) Να ενισχυθούν με προσωπικό αλλά και εξοπλισμό οι πύλες εισόδου σε λιμάνια και αεροδρόμια αυτών των νησιών, αφού ο έλεγχος θα γίνεται εκεί.

Ο Μάνος Κόνσολας ζητά ενημέρωση για τον προγραμματισμό που αφορά στην ενίσχυση με προσωπικό και εξοπλισμό στις πύλες εισόδου στα λιμάνια Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Λέρου, Σύμης και Καστελόριζου, όπως και στα αεροδρόμια κάποιων από αυτά τα νησιά.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου επισημαίνει ότι η νέα αυτή ειδική βίζα θα είναι

διάρκειας επτά ημερών, θα δίνει το δικαίωμα πολλαπλών εισόδων στον επισκέπτη σε αυτά τα δέκα νησιά και θα αυξήσει την τουριστική κίνηση.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP .Νέα κατασκήνωση διοργανώνει ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω μαζί με το κατάστημα  SERNIKOS BIKES Αυτή τη φορά σε Κάλυμνο και

Ενημέρωση

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες υποσχέσεις

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες

©2020 radioproto.gr