Λαϊκή Συσπείρωση για την θέρμανση στο 1ο ΓΕΛ: Οι μαθητές ζητούν το αυτονόητο…

Λαϊκή Συσπείρωση για την θέρμανση στο 1ο ΓΕΛ: Οι μαθητές ζητούν το αυτονόητο…

Οι παγωμένες αίθουσες του 1ου ΓΕΛ σήμερα κατέρριψαν το αφήγημα της Δημοτικής Αρχής Νικηταρά για την προτεραιότητα που έχει-δήθεν- δώσει στην σχολική στέγη. 

Το πρόβλημα θέρμανσης στο 1ο ΓΕΛ ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια μαθητές και εκπαιδευτικούς που αναγκάζονται να κάνουν μάθημα σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Οι δικαιολογίες για την καθυστέρηση επισκευής από την εργολαβική εταιρία  δεν λύνει το πρόβλημα .

Δεν εξιλεώνει καμία από τις Δημοτικές Αρχές στον Δήμο Κω που αποδέχτηκαν και στήριξαν την εργολαβοποίηση για μικρά ή μεγάλα έργα, την υποχρηματοδότηση της Σχολικής Στέγης και την διαρκώς αυξανόμενη τοπική φορολογία. 

Οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ  διεκδικούν το αυτονόητο, να κάνουν δλδ μάθημα το 2024 σε θερμαινόμενες αίθουσες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση τους χαιρετίζει και συμπαραστέκεται στην διεκδίκησή τους.

 Μπορεί να μετρήσουν απουσίες ή καταστολή ,σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες ,αλλά κάνουν το πιο σημαντικό μάθημα. Αυτό της συλλογικής διεκδίκησης λύσεων στα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Όπως χιλιάδες άλλοι μαθητές και φοιτητές κόντρα στο αντιδραστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Η Δημοτική Αρχή καλά θα κάνει να ελέγξει όλες τις σχολικές μονάδες και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να μην σκάνε και άλλα σχολεία παγωμένα. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Ερώτηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις ανάγκες των Αστυνομικών Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων Δωδεκανήσου

Ερώτηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις ανάγκες των Αστυνομικών Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων Δωδεκανήσου Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής

Αθλητικά Νέα

Rhodes International Cycling Events : Αύριο η έναρξη της 8ης διεθνούς διοργάνωσης με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Rhodes International Cycling Events : Αύριο η έναρξη της 8ης διεθνούς διοργάνωσης με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  Γ. Χατζημάρκος: Στους Διεθνείς Ποδηλατικούς Αγώνες της Ρόδου αναγνωρίσαμε ένα

©2020 radioproto.gr