Λέσχης Lions Kω Ιπποκράτης: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩ

Λέσχης Lions Kω Ιπποκράτης: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩ

Αγαπητοί καλεσμένοι,

Εκ μέρους της Λέσχης Lions Kω Ιπποκράτης θα ήθελα να μου επιτρέψετε να κάνω μια μικρή αναδρομή στη διαδρομή του έργου.

Η ιδέα εξοπλισμού του συνόλου των σχολικών μονάδων του νησιού μας με απινιδωτές προήλθε από αίτημα της Διευθύντριας Δημοτικού Σχολείου Ζιπαρίου κ. Ξανθοπούλου προς τη Λέσχη μας τον Μάιο του 2022. Το μέλος της Λέσχης L. Kουλιάς Μάνος στη συνέχεια πρότεινε η δράση αυτή να επεκτάθει σε μια μεγάλη και ουσιαστική προσφορά προς την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια του νησιού μας.

Ακολούθησαν επαφές για την αναζήτηση κονδύλιων είτε από εσωτερικές πηγές των Διεθνών Lions, είτε από χορηγούς –φίλους της Λέσχης. Σύντομα η απάντηση ήρθε από τον Ταμία της Λέσχης L. Mιλτιάδη Ζωίδη, ότι το Ίδρυμα Κωνσταντίνου Μήτση ενδιαφέρεται να χρηματοδοτήσει την αγορά απινιδωτών για όλα τα σχολεία της Κω, που είναι ένα τόσο σοβαρό ζήτημα υγείας και πρόληψης ( καθώς ακούσαμε πρόσφατα την υποχρεώτικοτητα των απινιδωτών και στα αθλητικά γήπεδα).

Οι επαφές με τον Ομιλο Μήτση ξεκίνησαν και η Λέσχη μας ανέλαβε την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών και μαθητών που θα ορισθούν από την κάθε σχολική κοινότητα από πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Καρδιολόγο τον κ. Παύλο Μπακίρη από Ρόδο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και την ΕΟΔ ΚΩ.

Η οικογένεια Μήτση δια μέσου του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Μήτση έδειξε για ακόμα μια φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την τοπική μας κοινωνία, για το νησί μας την Κω. Η οικογενειά του Αείμνηστου Κωνσταντίνου Μήτση ,τα παιδιά του συνεχίζουν… ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μήτση ξεχωρίζει πέρα από την αρτιότητά του στην παροχή υπηρεσιών και για την ανθρώπινη υπόστασή του και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

 

Ο εκδότης της εφημερίδας «Βραδυνή» και ιδρυτής της μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας Mitsis Hotels, με πλήθος ξενοδοχείων σε όλη

την Ελλάδα, ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και ένας οραματιστής που ήξερε να εμπνέει τους ανθρώπους γύρω του.

Η επιτυχία του υπήρξε αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και πίστης. Κίνητρό του ήταν πάντα η μεγάλη του αγάπη για την πατρίδα, την οικογένεια και τους συνεργάτες του. Με τη συνεχή και αδιάκοπη δραστηριότητά του κατάφερε να δημιουργήσει έναν όμιλο επιχειρήσεων που αποτελεί κόσμημα για τον ελληνικό τουρισμό και όχι μόνο, με άξιους συνεχιστές σήμερα τα παιδιά του, τον Σταύρο Μήτση και τη Χριστίνα Μήτση.

Κεντρική του σκέψη στο μυαλό του, ότι η ζωή χρειάζεται ψυχή και εκείνος είχε απέραντη…

 

 

 

Η Πρόεδρος

Nίλουφερ Τλε

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Νίσυρος: Ελεύθερος ο αρχαιοφύλακας – Σε εξέλιξη η προανάκριση για ασέλγεια σε ανήλικους – Ακούστε τι δήλωσε στην “Κοινωνία Ώρα Mega” 

– Νίσυρος: Ελεύθερος ο αρχαιοφύλακας – Σε εξέλιξη η προανάκριση για ασέλγεια σε ανήλικους – Ακούστε τι δήλωσε στην “Κοινωνία Ώρα Mega”  Την υπόθεση του

Πολιτική

Ν. Δένδιας: 13 νησιά του Αιγαίου (ανάμεσά τους και η Κως) στην 1η φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

Ν. Δένδιας: 13 νησιά του Αιγαίου (ανάμεσά τους και η Κως) στην 1η φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων Πηγή: www.vimatisko.gr Στόχος μας είναι

©2020 radioproto.gr