Λέρος – Χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς

Share This Post

 

Λέρος – Χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς

Για μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,για δασκάλους, νηπιαγωγούς και καθηγητές.

 

Στους αγιασμούς των σχολείων που τελέστηκαν υπό τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ.κ.Στέφανο και τους ιερείς μας, παραβρέθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ο κ. Δήμαρχος Μιχάλης Κόλιας, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Δ. Καστή και κ. Ν. Μπίλλη, τον Πρόεδρο ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κ. Γρεκό και τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γ. Παλαπουγιούκ.

 

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας άρχισε η νέα σχολική χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό, χωρίς προβλήματα, έχοντας όλα τα αναγκαία υλικά και τα παιδαγωγικά μέσα στη διάθεσή των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

 

Μεγάλη ημέρα όμως σήμερα διότι για πρώτη φορά χτύπησε το κουδούνι στο 1ο Βιοκλιματικό Νηπιαγωγείο του νησιού μας στην περιοχή Λακκί, με την Διευθύντρια του Σχολείου κ. Φ. Ιωαννίδου να ανοίγει τις πόρτες και τους πρώτους μαθητές να εγκαινιάζουν με τις φωνές και τα χαμόγελα τους τον πανέμορφο και γεμάτο χρώματα χώρο.

 

Ο κ. Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι κοινός στόχος όλων Δημοτικής αρχής, Εκκλησίας, εκπαιδευτικών και γονέων είναι οι μαθητές να φοιτούν σε ένα περιβάλλον ποιοτικό και ασφαλές που να παρέχει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να υλοποιήσουν τα όνειρα τους μέσα από το συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων.

Τέλος, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους, γεμάτη υγεία, όλα να πάνε καλά και να μην χρειαστεί να κλείσουν τα σχολεία των παιδιών ούτε μία ημέρα.

Ενώ εξέφρασε και την χαρά και την ικανοποίηση του πως μετά από δύο χρόνια πανδημίας βλέπει ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο των μαθητών.L;ero

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία Με επιτυχημένη διοργάνωση στις 17-19 Μαρτίου στην Τρίπολη, όπου

©2020 radioproto.gr is made with by