Λέρος: Το νησί μας επισκέφθηκαν μεταξύ 18-21 Μαΐου, 56 υπάλληλοι του αδελφοποιημένου Δήμου Ασχάϊμ

Λέρος: Το νησί μας επισκέφθηκαν μεταξύ 18-21 Μαΐου, 56 υπάλληλοι του αδελφοποιημένου Δήμου Ασχάϊμ

Το νησί μας επισκέφθηκαν μεταξύ 18-21 Μαΐου, 56 υπάλληλοι του αδελφοποιημένου Δήμου Ασχάϊμ υπό την συνοδεία της Αντιδημάρχου κας Marion Seitz, του Γενικού Δ/ντη κ. Christian Schurer, της υπεύθυνης πολιτιστικών και αδελφοποιήσεων κας Ελένης Δημοπούλου και της κας Kathrin Μiroslaw.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους,οι υπάλληλοι του Δήμου Ασχάϊμ συναντήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τον Δήμαρχο Λέρου κ.Μ.Κόλια, τον Αντιδήμαρχο κ.Ν.Μπίλλη και υπαλλήλους του Δήμου μας, οι οποίοι τους ξενάγησαν στις υπηρεσίες του Δήμου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στις εγκαταστάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος κα Marion Seitz,ως ελάχιστο φόρο τιμής κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στο Μνημείο του Βασίλισσα Όλγα.

Οι προσκεκλημένοι,είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν μουσεία, αξιοθέατα και εκκλησίες του νησιού μας καθώς και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ Παΐσιο, παρουσία του θεοφιλέστατου Επισκόπου Στρατονικείας κ Στεφάνου και του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πατέρα Νικόδημου.

Επιπλέον,το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Λέρου παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των συναδέλφων τους.

Η επίσκεψη αυτή, αποτελεί άλλη μια απόδειξη των άριστων σχέσεων με τον αδελφοποιημένο Δήμο του Ασχάϊμ, η Δημοτική Αρχή του οποίου, έμπρακτα έχει στηρίξει τον Δήμο μας διαχρονικά και για αυτό ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο, τη Δημοτική αρχή και όλους όσους στηρίζουν την αδελφοποίηση αυτή.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί η Διοίκηση της

Ενημέρωση

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω 146 χρόνια από την

©2020 radioproto.gr