Κ. Καϊσερλης: Ζητά την αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπή Διαβούλευσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα

Κ. Καϊσερλης: Ζητά την αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπή Διαβούλευσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα

Να αναβάλλει την σύγκληση της  επιτροπής διαβούλευσης, που συνεδριάζει στις 9 Δεκεμβρίου, «ώστε να την προετοιμάσει καλύτερα και να παρουσιαστεί ένα αναπτυξιακό σχέδιο ολοκληρωμένα», καλεί τη πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κω, ως προεδρεύουσα της επιτροπής, ο πρώην δήμαρχος Κω και ιδρυτικό μέλος του “Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση” Κώστας Καϊσερλης.

 «Καλείτε σχεδόν ολόκληρη την Κω να γνωμοδοτήσει για εκατοντάδες πλασματικές σελίδες του προϋπολογισμού και των έργων του 2024 εκ των οποίων ελάχιστα πραγματοποιούνται όταν στην κοινωνία μας είναι άγνωστος ο στόχος της προοπτικής του Δήμου για την προσεχή πενταετία 2024-2028» υποστηρίζει στην επιστολή του ο κ Καίσερλης.

Ο πρώην δήμαρχος Κω θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου να εκφραστεί η κοινή γνώμη και οι φορείς να κατατεθεί

* το Αναπτυξιακό σχέδιο του Δήμου και των οργανισμών του για την πενταετία 2024-2028

*οι ετήσιες οικονομικές δυνατότητες του Δήμου και των οργανισμών του πλην των λειτουργικών δαπανών για δράσεις και έργα.

*το Ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου και των οργανισμών του ως και τις οικονομικές υποχρεώσεις του σε συνεχιζόμενα έργα και δράσεις και

*η ανενεργή ακίνητη περιουσία του Δήμου και των οργανισμών του προς αξιοποίηση.

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι θετική στη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων

Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι θετική στη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων «Όσοι μιλούν για το δημόσιο πανεπιστήμιο, συμπεριφέρονται σα να μην κυβέρνησαν ποτέ, σα

©2020 radioproto.gr