Κ. Καΐσερλης απάντηση σε Γ. Κυρίτση : ” Στη Συγγρού δεν μας έστειλες ούτε εσύ, ούτε ο Νικηταράς. Δεν μας αξίζει να τσακωνόμαστε για το πόστο στη Λεωφόρο”

Κ. Καΐσερλης απάντηση σε Γ. Κυρίτση : ” Στη Συγγρού δεν μας έστειλες ούτε εσύ, ούτε ο Νικηταράς. Δεν μας αξίζει να τσακωνόμαστε για το πόστο στη Λεωφόρο”

Ο κ. Καΐσερλης επανέρχεται με νέα γραπτή παρέμβαση για το θέμα του Ναυτικού Ομίλου. Ο λόγος είναι διότι η Δύναμη Αλλαγής σε δελτίο τύπου αναφέρθηκε στον πρώην δήμαρχο. Έτσι ο έμπειρος πολιτικός ξεκαθαρίζει ότι η επιστολή του δεν γράφτηκε για τον κ. Νικηταρά και ότι ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής ασχολείται μόνο για το προσωπικό του συμφέρον διαστρεβλώνοντας τα γραφόμενά του. 

Ολόκληρη η επιστολή: 

Αγαπητοί φίλοι, σας κούρασα, αλλά οφείλω μια απάντηση στον κ. Κυρίτση που με το δελτίο τύπου της παράταξης του με ενέπλεξε σε στείρες αντιπαραθέσεις.

Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιες απόψεις μου για το θέμα της ενοικίασης της περιοχής του Ναυτικού Ομίλου από τον Δήμο μετατράπηκαν από τον κ. Κυρίτση σε αφορμή μιας ακόμα ατέρμονης στείρας αντιπαράθεσης που αντί να επιλύει το τεράστιο πρόβλημα της Αυτοδιοίκησης, το μεγεθύνει ακόμα περισσότερο.

Δυστυχώς ο κ. Κυρίτσης διαστρεβλώνει την ουσία της επιστολής μου, απλά και μόνο για να θίξει τον αντίπαλο του. Ήταν η πάγια τακτική του εδώ και 24 χρόνια και μάλιστα με μεθόδους ανεπίτρεπτες  στον πολιτικό πολιτισμό της κοινωνίας μας. (αυταρχισμός, δίκες)

Ο κ. Κυρίτσης, στέλεχος δυστυχώς ενός κόμματος που ανέδειξε τον ρόλο της αυτοδιοίκησης στα πολιτικά πράγματα της χώρας, χρόνια τώρα αντί να δει το δάσος της αυτοδιοίκησης που καίγεται συνεχώς σε όλη την Ελλάδα, βλέπει το δέντρο της καρέκλας της Δημαρχίας, αγνοώντας ότι και το δάσος και το δέντρο το καίει η κεντρική εξουσία.

Ο κ. Κυρίτσης για το ατομικό του πολιτικό συμφέρον εστίαζε πάντα την προσοχή του στον τοπικό αντίπαλο του και δεν έβλεπε ότι από το 2004 , από τότε δηλαδή που έγινε πρώτη φορά Δήμαρχος, ότι αντίπαλος της κοινωνίας και του Δήμου της είναι η κεντρική εξουσία. Και ότι αυτή για να την αντιμετωπίσεις απαιτείται συνοχή της κοινωνίας και των εκπροσώπων της στον Δήμο.

Για να μην ξεχνάμε η τελευταία φορά που η αυτοδιοίκηση στάθηκε στα πόδια της ήταν όταν το 2002 η Κεντρική Εξουσία της μεταβίβασε τα λιμάνια, τα στάδια, τους βρεφονηπιακούς και της παραχώρησε δωρεάν και κατά χρήση τον Ναυτικό όμιλο. Από τότε αν και ήταν ο κ. Κυρίτσης  για εννέα χρόνια Δήμαρχος, απασχολημένος με τον αυταρχισμό του και τους αντιπάλους τους, ούτε μέρα δεν ασχολήθηκε με την άσχημη τροπή που έπαιρνε  η υπόθεση της αυτοδιοίκησης.

Και δυστυχώς ερχόμαστε και σήμερα, ύστερα από μια πτώχευση και μια επέλαση των ξένων δανειστών, μέσα στα αποκαΐδια και στις στάχτες της αυτοδιοίκησης, να συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα καμένα κούτσουρα, αντί να χτίζουμε όλοι μαζί, στο νησί μας, στον Δήμο μας μια νέα Αυτοδιοίκηση   που δεν θα έχει ανάγκη προστατες και νταβατζήδες.

Όχι κ. Κυρίτση, η επιστολή μου δεν γράφτηκε για τον κ. Νικηταρά. Στην Συγγρού δεν μας έστειλαν ούτε εσύ, ούτε αυτός. Απλά δεν αξίζει σε μια κοινωνία και σε ένα πλούσιο νησί να τσακωνόμαστε για το πόστο που επιθυμούμε στη Λεωφόρο Συγγρού. Γιατί δυστυχώς αυτό συνεχίζεις εσύ να επιδιώκεις και αυτό πρέπει να σταματήσει. 

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καϊσερλης

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr