Κ. Γαβαλά για δηλώσεις Γιασιράνη περί κενών στο νοσοκομείο Κω : “Η εν λόγω κυρία είναι πιθανό να ζει στο παρελθόν και δεν αισθάνεται την πίεση και την ώθηση της προόδου αλλά ούτε και την πίεση της εξωφρενικής και επικίνδυνης πραγματικότητας !” 

 

Κ. Γαβαλά για δηλώσεις Γιασιράνη περί κενών στο νοσοκομείο Κω : “Η εν λόγω κυρία είναι πιθανό να ζει στο παρελθόν και δεν αισθάνεται την πίεση και την ώθηση της προόδου αλλά ούτε και την πίεση της εξωφρενικής και επικίνδυνης πραγματικότητας !” 

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή παρακολουθήσαμε μια ατυχή τοποθέτηση που προτρέπει να αρκεστούμε και να παραμείνουμε στα ήδη υπάρχοντα, ανεπαρκή και χωρίς προοπτική εως και σήμερα κεκτημένα στα θέματα υγειας.

Ακούσαμε από την αρμόδια για τα θέματα υγειας της περιφέρειας ότι η υποστήριξη του ΓΝ ΚΥ Κω έχει προγραμματιστεί ad hoc και επομένως η πρόσφατη κινητοποίηση σύσσωμου του Κωακού λαού, ολόκληρης της δημοτικής αρχής, η παρουσία και οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, όλων των κυβερνητικών παραγόντων, και του ίδιου του Περιφεριάρχη της ακόμα, δεν είχαν λόγο ύπαρξης!

Η εν λόγω κυρία είναι πιθανό να ζει στο παρελθόν και δεν αισθάνεται την πίεση και την ώθηση της προόδου αλλά ούτε και την πίεση της εξωφρενικής και επικίνδυνης πραγματικότητας !

Με γλώσσα και σκέψη παρελθόντος εκφράστηκε λες και δεν κατάλαβε, ή ήταν απούσα, από την πρωτοφανή προσπάθεια όλων για την εξασφάλιση του δικαιώματος στην υγεία, την κάλυψη των άμεσων αναγκών, που όφειλαν να είναι ήδη καλυμμένες, για την επιλογή στην δυνατότητα επαρκούς υγειονομικής κάλυψης των Κωων αλλά και των επισκεπτών του νησιού!

Με Ευρωπαϊκά δεδομένα!

Την καλούμε όμως, έστω και τώρα, να αφαιρέσει τις παρωπίδες και να συμμετάσχει και η ίδια στην υπερπροσπάθεια όλων μας!

Για όλα τα Δωδεκάνησα!

Γιατί Νοσοκομεία του 2022 δεν νοούνται χωρίς πλήρη δυνατότητα κάλυψης των ασθενών!

 

Κατερίνα Γαβαλά

Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ-Κιναλ

Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Κω

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr