Κώστας Καΐσερλης: Επιστολή στην Επιτροπή Διαβούλευσης για τον Ναυτικό Όμιλό Κω – ” Η πρόταση μοιάζει με την γριά κακάσχημη μάνα που φτιασιδωμένη γυροφέρνει με τους Ζιγκολό και που για να τα φέρει βόλτα”

 

Κώστας Καΐσερλης: Επιστολή στην Επιτροπή Διαβούλευσης για τον Ναυτικό Όμιλό Κω – ” Η πρόταση μοιάζει με την γριά κακάσχημη μάνα που φτιασιδωμένη γυροφέρνει με τους Ζιγκολό και που για να τα φέρει βόλτα”

Ανοικτή επιστολή απέστειλε ο πρώην δήμαρχος Κω Κώστας Καΐσερλης προς την Επιτροπή διαβούλευσης Κω για τον Ναυτικό όμιλο και τα όσα παρουσίασε σήμερα ο δήμαρχος Θεόδοσης Νικηταράς. Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός ασκεί σκληρή κριτική για την πρόταση που παρουσιάστηκε. 

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή του κ. Καΐσερλη: 

Αγαπητοί φίλοι,

Διάβασα την πρόταση του κράτους προς τον Δήμο μας για την ενοικίαση του Ναυτικού Ομίλου που μοιάζει με την γριά κακάσχημη μάνα που φτιασιδωμένη γυροφέρνει με τους Ζιγκολό και που για να τα φέρει βόλτα, να συνεχίσει να βάφεται και να φορά τα ψεύτικα βραχιόλια αφού τα καλά τα πούλησε,  ζητά από το παιδί της ενοίκιο στο σπίτι των προγόνων του για να γυροφέρνει εκείνη.

Ζητά μια μάνα άκαρδη και έκφυλη από τον γιό της που θέλει να ζήσει ελεύθερος, να ξεπουληθεί και αυτός στους νταβατζήδες. Να δεθεί και αυτός χειροπόδαρα στον βωμό του χρήματος και της απληστίας, ακόμα και για τον αέρα που αναπνέει, την θάλασσα και την παραλία που παίζουν τα παιδιά του.

Ποιός? Ο Δήμος! Το πρώτο πανάρχαιο κύτταρο της Δημοκρατίας μας!!

Για να επαληθευθεί ο συμπατριώτης μας αγράμματος χασάπης της απελευθέρωσης που είπε: “Όταν έφυγαν οι Ιταλοί έσφαξα ένα βόδι! Όταν θα ξανάρθουν θα σφάξω δύο”

Να νοικιάσετε κύριε Δήμαρχε τον Ναυτικό Όμιλο, γιατί διαφορετικά θα τον πουλήσουν αλλού για ξενοδοχείο, άλλωστε τους εξουσιοδότησε το 50%. Αλλά να μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε νταβάδες γιατί μας έκλεψαν την δύναμη να πούμε όχι, όπως οι προστάτες τα διαβατήρια στις αδύνατες κοπέλες.

Γιατί ο Δήμος μας και η κοινωνία μας έχει ήδη βγει στην Συγγρού για να έχει ένα χαμόσπιτο και μια παραλία και τους χρειάζεται.  

Με βαθύτατη λύπη για το κράτος μου

Κώστας Καϊσερλης

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP .Νέα κατασκήνωση διοργανώνει ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω μαζί με το κατάστημα  SERNIKOS BIKES Αυτή τη φορά σε Κάλυμνο και

Ενημέρωση

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες υποσχέσεις

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες

©2020 radioproto.gr