ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΥΖΟΣ : “Με τον Γιώργο Κυρίτση γιατί η Κως πρέπει να πάει μπροστά με έργα παντού”

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΥΖΟΣ : “Με τον Γιώργο Κυρίτση γιατί η Κως πρέπει να πάει μπροστά με έργα παντού.”

Επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης, με σοβαρότητα και εργατικότητα κατάφερε πολλά στη ζωή του. Η Κως και η ανάπτυξη της, με άρτιες υποδομές σε όλη την έκταση της είναι το όραμα του.

Η στήριξη, από τον δήμο, των μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων του κλά-δου του είναι η σταθερή και αδιαπραγμάτευτη θέση του.

«Περάσαμε μια τετραετία χωρίς ουσιαστικό έργο στην πόλη, τις γειτονιές της και στα χωριά μας.

Η καθημερινότητα δεν είχε την απαραίτητη προσοχή από τη σημερινή δημο-τική αρχή. Στην καθαριότητα, ακόμα και στο κέντρο, δεν μας τιμά.

Δρόμοι, πάρκα παιδικές χαρές εγκαταλειμμένοι.

Το ότι καθαρά για προεκλογικούς λόγους, τρέχουν τώρα να προλάβουν την απογοήτευση του κόσμου, δείχνει ότι δεν μπορούμε να χάσουμε άλλη μια πενταετία ως νησί.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση γιατί ως δήμαρχος απέδειξε ότι μπορεί και η Κως πρέπει να πάει μπροστά με έργα.»

ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΥΖΟ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr