Κως: Χριστουγεννιάτικα παζάρια και φωταγωγήσεις δέντρων 14- 15 Δεκεμβρίου

Share This Post

Κως: Χριστουγεννιάτικα παζάρια και φωταγωγήσεις δέντρων 14- 15 Δεκεμβρίου

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020, σε συνεργασία με τις Κοινότητες και τους τοπικούς φορείς, συνεχίζουν κι αυτό το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με χριστουγεννιάτικο παζάρι και άναμμα δέντρου με μουσική, χορό, κάλαντα, παιχνίδια από τον JOKER και δωρεάν βόλτα με το τρενάκι του Άγιου Βασίλη.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι στην πλατεία Αγίου Νικολάου στο Πυλί και στις 5 θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Αμανιού, στις 5 και μισή στον Άγιο Γεώργιο και στις 6 στον Άγιο Νικόλαο υπό τους ήχους της Φιλαρμονική Κω.

Επίσης το Σάββατο στις 3 και μισή το μεσημέρι θα γίνει το χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Αντιμάχεια και τις 6 και μισή το απόγευμα θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μύλο της Αντιμάχειας υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Ζηπάρι και στις 5 και μισή θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο θεατράκι Κωνσταντίνου Κιαπόκα στο Ζηπάρι υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Κω.

Επίσης την Κυριακή στις 4 το απόγευμα θα γίνει το χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Καρδάμαινα και στις 6 και μισή το απόγευμα θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της Ηρακλειδών.

Σε περίπτωση βροχής το παζάρι στο Πυλί θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Σχολείο, στην Αντιμάχεια στην αίθουσα Κοιμήσεως Θεοτόκου ενώ, στο Ζηπάρι και στην Καρδάμαινα στους ίδιους χώρους και σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Σας περιμένουμε όλους!

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κως: Συνελήφθη Τούρκος καταδρομέας για διακίνηση μεταναστών – Τι βρέθηκε στο κινητό του

Κως: Συνελήφθη Τούρκος καταδρομέας για διακίνηση μεταναστών – Τι βρέθηκε στο κινητό του Κλιμάκια της ασφάλειας και της ΕΥΠ έχουν σπεύσει στην Κω για την έρευνα. Ο Τούρκος δήλωσε

Ενημέρωση

Το επόμενο βήμα είναι η προκήρυξη των θέσεων του εκπαιδευτικού προσωπικού για να λειτουργήσει η Σχολή Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο

Το επόμενο βήμα είναι η προκήρυξη των θέσεων του εκπαιδευτικού προσωπικού για να λειτουργήσει η Σχολή Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο Την ικανοποίησή του

©2020 radioproto.gr is made with by