Κως το λίκνο των μαχητικών αθλημάτων!

Κως το λίκνο των μαχητικών αθλημάτων!

Η Κως πέρα από ένα τουριστικό μέρος και φημισμένο σαν το νησί το νησί του Ιπποκράτη, πρωταγωνιστεί και στον τομέα των μαχητικών αθλημάτων. 
Πρωταγωνιστής της ανέλιξης, ανάπτυξης και διάδοσης των πολεμικών τεχνών αναμφισβήτητα είναι ο εγνωσμένης αξίας εκπαιδευτής/αναγνωρισμένος προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Απόστολος Παπανικολάου. 
Με διάθεση, μεράκι, γνώση και ικανότητες αναδεικνύει διαρκώς το παραγωγικό του έργο, έχοντας στο πλευρό του τις κρατικές αρχές και τις Ομοσπονδίες, τόσο του Καράτε, όσο και του Ζίου ζίτσου. 
Με περίσσεια προσωπική δράση, υπομονή και επιμονή και προπάντων γνώση και δίψα για μάθηση, έχει κατορθώσει να εμπνέει στους ιθύνοντες ότι πρεσβεύει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, ώστε η Κως να γίνει το επίκεντρο των αναφερομέων δυναμικών αυτών αθλημάτων οργανωτικά με διοργανώσεις Πανελλαδικού και διεθνούς ενδιαφέροντος. 
Καλώντας έτσι αθλητές με γνώση και εμπειρία και ταυτόχρονα αυτή τη χρονική στιγμή, προσκαλώντας να  γνωρίσουν και τον Έλληνα αθλητή Ανδρέα Μιχαϊλίδη, UFC Fighter, αποδεικνύει το μέγεθος της δυναμικής του για άλλη μία φορά.
Έτσι η ΚΩΣ πλέον είναι ένα νησί με ραγδαία άνοδο γύρω από τις πολεμικές τέχνες, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι χρειάζεται να δουλέψει ακόμα περισσότερο, ώστε νέοι αθλητές της τοπικής κοινωνίας

και όλης της επικράτειας του νησιού να γνωρίσουν τα μαχητικά αυτά αθλήματα ακόμα περισσότερο. 

Ο Απόστολος Παπανικολάου, γνωστός στο χώρο των πολεμικών τεχνών, τόσο για τις άριστες προσωπικές σχέσεις με τεράστιους αθλητές που έχουν διαπρέψει σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι έτοιμος να ανοίξει και πάλι τα φτερά του. Δίνοντας σε νέους αθλητές για πρώτη φορά την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ανδρέα Μιχαϊλίδη και να μοιραστούν μαζί του τις αξιόλογες γνώσεις του, πιστώνεται άλλη μια προσωπική επιτυχία. Αλλά επιπρόσθετα έχοντας δημιουργήσει άριστες σχέσεις και με αξιόλογους συναδέλφους που αναζητούν αντίστοιχα  την όποια μεταξύ τους συνεργασία, διευρύνει το φάσμα αυτό και σε συλλογικό επίπεδο. 
Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ αφού σύντομα ο κλάδος ADCC, από την Ελληνική Ομοσπονδία ζίου ζίτσου έρχεται με τις καλύτερες προθέσεις στην Κω. Εξ άλλου ως γνωστόν ο αθλητικός σύλλογος Αετός Κω που είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομοσπονδίας, που διευρύνει και αναπτύσσει τις γνώσεις και την μάθηση γύρω από την εκμάθηση του ζίου ζίτσου, αξίζει την όποια υποστήριξη και πολύπλευρη στήριξη. 
Και το προσωπικό του κάλεσμα σε όλους όσους θέλουν να αναπτύξουν αλλά και να αγκαλιάσουν όλα τα νέα αυτά μαχητικά αθλήματα είναι προφανές, αναφέροντας μεταξύ άλλων να μη διστάσουν να έρθουν σε επαφή μαζί του για μια ουσιαστική συνεργασία με αμοιβαία οφέλη. 
Εξ άλλου Αθλητισμός σημαίνει Πολιτισμός και ο Απόστολος Παπανικολάου είναι  άξιος πρεσβευτής του…!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP .Νέα κατασκήνωση διοργανώνει ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω μαζί με το κατάστημα  SERNIKOS BIKES Αυτή τη φορά σε Κάλυμνο και

Ενημέρωση

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες υποσχέσεις

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες

©2020 radioproto.gr