Κως: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Δημήτρης Παπούλης αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Φοίβου

 

Κως: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Δημήτρης Παπούλης αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Φοίβου

Στην θλίψη βυθίστηκε στο νησί της Κω, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ από την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Παπούλη,.

Ο 34χρονος αθλητής και αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Φοίβου Κω, Δημήτρης Παπούλης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Δευτέρας (03.10.2022).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ΙΧΕ αυτοκίνητο που επιχείρησε να στρίψει στον κόμβο «της Πειραιώς» (λίγο πριν την είσοδο της πόλης) γύρω στις 18.30  συγκρούστηκε με την διερχόμενη μοτοσυκλέτα του Δημήτρη Παπούλη με συνέπεια ο τελευταίος να αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή.

Πηγή: Newsit.gr 

Ανακοίνωση του Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου για τον χαμό του Δ. Παπαπούλη

Θλίψη, πόνος και λέξεις που δύσκολα μπορούν να γραφτούν… Την Παρασκευή σε είχαμε απέναντι μας, αντίπαλο μας στο παρκέ, στο φιλικό μας παιχνίδι στην Κω και σήμερα είμαστε στην τόσο δυσάρεστη θέση να σε αποχαιρετήσουμε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα. Ο Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπούλη, ενός νέου ανθρώπου, ενός εξαιρετικού αθλητή με αγάπη για το μπάσκετ και τη ζωή. Σύσσωμη η ομάδα μας αποχαιρετάει τον αρχηγό του φίλου σωματείου Φοίβου Κω, με την ελπίδα ότι η μνήμη του Δημήτρη θα αποτελέσει οδηγό για όλους. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες αυτές στιγμές. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φοίβου Κω, που έχασε τον αρχηγό του και έναν υπέροχο άνθρωπο».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας KOS MTB#2 – 2024, στην Τσουκαλαριά,

©2020 radioproto.gr