Κως: Πολιτιστικές Διαδρομές την Κυριακή και Δευτέρα 26- 27/01

Κως: Πολιτιστικές Διαδρομές την Κυριακή και Δευτέρα 26- 27/01

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, σε συνδιοργάνωση με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Κω, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων 2020, διοργανώνουν το τρίτο μέρος της ενότητας «Πολιτιστικές Διαδρομές σε μία “άλλη” Κω», την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά αναφέρουμε ότι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί από την αρχαιολόγο Ντόρα Γρηγοριάδου περιήγηση για ενήλικες στο Επιγραφικό Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου, ενώ τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου η ίδια περιήγηση θα γίνει για μαθητές των Γυμνασίων του νησιού μας. H προγραμματισμένη ομιλία του καθηγητή κου Μποσνάκη για τη Δευτέρα το απόγευμα, ακυρώνεται.

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr