Κως: Δήλωση συνηγόρων 35χρονου κατηγορούμενου για βιασμό

Share This Post

Κως: Δήλωση συνηγόρων 35χρονου κατηγορούμενου για βιασμό

Οι συνήγοροι υπεράσπισης Γλύκας Ιωάννης και Νικολάου Γεώργιος, λίγο μετά την απαγγελία της ετυμηγορίας της Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Κω αναφορικά με τον 35χρονο εντολέα τους, που βαρύνεται μεταξύ άλλων με τα κακουργήματα της απόπειρας βιασμού και τέλεσης γενετήσιων πράξεων κατά ανηλίκων κοριτσιών, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

Η σημερινή απόφαση αποτελεί για μας μια πρώτης τάξης δικαίωση αλλά ταυτόχρονα και οδηγός για την ακροαματική διαδικασία. Ως υπερασπιστές οφείλουμε να αναφέρουμε ότι το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου κατακρεουργήθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα εξαιτίας προφανώς και της κοινωνικής απαξίας των αποδιδόμενων πράξεων, την οποία καταρχήν αντιλαμβανόμαστε αλλά δεν αποδεχόμαστε. Στον νομικό μας πολιτισμό κυριαρχεί το τεκμήριο αθωότητας και όχι οι θιασώτες του τεκμηρίου ενοχής.

Ευχαριστούμε την ελληνική δικαιοσύνη που δεν επηρεάστηκε και έκρινε βάσει των στοιχείων της δικογραφίας δίνοντας του την ευκαιρία να παραμείνει ελεύθερος. Είναι βέβαιο πως θα την τιμήσει στο ακέραιο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, όπου εκεί είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποκατασταθεί η τάξη και θα λάμψει η αλήθεια.

Πηγή: zougla.gr 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by