«Κως, έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο» στην τουριστική έκθεση Ουτρέχτης

Share This Post

«Κως, έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο» στην τουριστική έκθεση Ουτρέχτης

Σειρά επαφών, με Τour Operators και ΜΜΕ της Ολλανδίας, για την προβολή και ανάδειξη της σύγχρονης Κω, πραγματοποιεί αντιπροσωπεία του Δήμου Κω, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, που εκπροσωπεί το νησί μας στην κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης “Vakantiebeurs”.

«Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε, στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό, την συνολική εμπειρία του προορισμού «Κως», ως έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο, στοιχείο που συνοδεύει κάθε ενέργεια προβολής του νησιού μας σε Ελλάδα και εξωτερικό» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου, υπογραμμίζοντας ότι «…οι επαφές στη Ολλανδία εντάσσονται στη στρατηγική επιδίωξη της Κω, να αναδείξει τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού στο νησί μας, προσελκύοντας επισκέπτες υψηλών εισοδημάτων και σε περιόδους χαμηλής επισκεψιμότητας. Ο σχεδιασμός μας, για ποδηλατικό τουρισμό όλο το χρόνο, υπηρετεί αυτό το στόχο».

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν επαφές με περισσότερους από 20 εκδότες και δημοσιογράφους, από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ολλανδίας, όπως: Marie Claire, Telegraaf, Metro, Griekenland, Nos, Nautique, Grazia.

Επίσης, σημαντικές απευθείας συναντήσεις, με κορυφαίους Tour Οperators αλλά και Travel Agents, που ειδικεύονται στον θεματικό τουρισμό (πολιτιστικό, γαστρονομικό, οινοτουρισμό) και σε outdoor activities, όπως: TUI, Sunweb, FTI, Karins Choice, AndOlives, We Fly Cheap, Prijsvrij, αλλά και αεροπορικές εταιρείες, όπως: Condor, Skyexpress, Corendon.

Οι επαφές του Δήμου Kω πραγματοποιήθηκαν μέσω της εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by