ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ – PARTY – Νέο Single & Video Clip

Share This Post

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ – PARTY – Νέο Single & Video Clip

Μουσική: Χριστόδουλος Σιγανός

Στίχοι: Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino, Γιάννης Ιερεμίας

 

 

To νέο ξεσηκωτικό τραγούδι του Κωνσταντίνου Παντελίδη με τίτλο «PARTY» είναι έναν χορευτικό instant hit με πανέξυπνο κολλητικό στίχο!

  

Ο νεαρός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή που έπιασε το μικρόφωνο, αναδεικνύεται γρήγορα σε έναν πρώτης τάξης λαϊκό καλλιτέχνη με το ταλέντο και την ικανότητα να διασκεδάζει και να ξεσηκώνει το κοινό, είτε με τις live εμφανίσεις του, είτε με τραγούδια-δυναμίτη όπως το ολοκαίνουργιο «PARTY»!

 

Σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους των Χριστόδουλου Σιγανού, Valentino και Γιάννη Ιερεμία, το «PARTY» είναι ένα instant hit που με την ενέργεια και τον κολλητικό του στίχο ξεχώρισε ήδη από το πρώτο άκουσμα στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» το Σάββατο που πέρασε (απ’ όπου και το video clip που το συνοδεύει).

 

Το νέο single του Κωνσταντίνου Παντελίδη «PARTY» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

ΔΕΙΤΕ το Video Clip «PARTY» ΣΤΟ #1 ΚΑΝΑΛΙ COBALT MUSIC:

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by