Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ Ο κορυφαίος των κορυφαίων στον κόσμο

Share This Post

Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ Ο κορυφαίος των κορυφαίων στον κόσμο

Ο  Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, ο κορυφαίος αθλητής Μάστερ, ο δωδεκανήσιος αθλητής που με τις επιτυχίες του στον κλασικό αθλητισμό  έχει τιμήσει το Ελληνικό Εθνόσημο στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, πέτυχε νέες μεγάλες διακρίσεις.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε η Παγκόσμια ομοσπονδία αθλητών Μάστερ WMA, τον φέρνει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στα αγωνίσματα των 60 μέτρων και του άλματος εις μήκος και στην δεύτερη θέση στα αγωνίσματα των 200μ, 400μ και 800μ στον κλειστό στίβο.
Επίσης, καταλαμβάνει και υψηλές θέσεις και στον ανοικτό στίβο στην Παγκόσμια κατάταξη της WMA.
Ο κύριος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ αποτελεί πρότυπό για την νέα γενιά.
Η ακέραιη προσωπικότητα του, το ήθος και η ευγένεια του και ο τρόπος ζωής του, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά που θα αναλάβουν τα ηνία της ζωής. 
Για τον κύριο Χατζηεμμανουήλ, ο άνθρωπος για να πετύχει τους στόχους του πρέπει να είναι εργατικός και να διάγει έναν σωστό βίο μακριά από άσκοπες εντάσεις και ενέργειες που θα επιφέρουν αρνητικά συναισθήματα στον κοινωνικό ιστό για αυτόν.
Ο κύριος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ  ερωτηθείς τι θα ευχόταν για τη νέα χρονιά, ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο να έχει πάντα ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by