Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ: Ο Έλληνας πρωταθλητής στους κορυφαίους αθλητές MASTERS στον κόσμο το 2023

Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ: Ο Έλληνας πρωταθλητής στους κορυφαίους αθλητές MASTERS στον κόσμο το 2023

Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, ο κορυφαίος αθλητής Μάστερ, ο δωδεκανήσιος αθλητής που με τις επιτυχίες του στον κλασικό αθλητισμό έχει τιμήσει το Ελληνικό Εθνόσημο στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, πέτυχε νέες μεγάλες διακρίσεις και το 2023 και οι οποίες των κατέταξαν στις κορυφαίες θέσεις Παγκοσμίως.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε η Παγκόσμια ομοσπονδία αθλητών Μάστερ WMA, τον φέρνει στην Τρίτη θέση στα αγωνίσματα των 800μ και το άλμα εις μήκος και στην Τέταρτη θέση στα αγωνίσματα των 60μ , 200μ και 400μ στον κλειστό στίβο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν ο μεγαλύτερος ηλικιακά αθλητής που συμμετείχε στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το 2023. 
Το 2024 αλλάζει ηλικιακή κατηγορία μπαίνει στην Μ95 και θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην πόλη Torun της Πολωνίας 17- 24 Μαρτίου 2024.
Ο κύριος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ αποτελεί πρότυπο την νέα γενιά.
Η ακέραιη προσωπικότητα του, το ήθος και η ευγένεια του και ο τρόπος ζωής του αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά που θα αναλάβουν τα ηνία της ζωής.
Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr