Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας  : 5ος ο Δημήτρης Χατζηδημήτρης του Κωακού ομίλου ποδηλασίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μάστερ ποδηλασίας

Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας  : 5ος ο Δημήτρης Χατζηδημήτρης του Κωακού ομίλου ποδηλασίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μάστερ ποδηλασίας

Πολύ καλή εμφάνηση έκανε ο αθλητής του συλλόγου μας Δημήτρης Χατζηδημήτρης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μάστερ στα Μέθανα. 
Η δύσκολη διαδρομή  τον βόλεψε  όπως και όλους του καλα  προπόνημενους αθλητές αφού είχε διαρκώς εναλλαγές και δεν άφηνε περιθώρια να πιάσει ρυθμό, ενώ συνολικά μάζεψε και 1600 υψομετρικά. 

 

Οδηγώντας σωστά  και με τακτική που θα ζήλευαν αθλητές  με δεκάδες χρόνια εμπειρίας,  αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία και χωρίς ομάδα να τον βοηθήσει, (δυσκολεύονται πολλοί να καταλάβουν ότι η ποδηλασία είναι ομαδικό άθλημα).
   
Κατάφερε να μείνει στο πρώτο γκρουπ από την αρχή του αγώνα, ενώ όταν έγινε το ξεκόλλημα δεν παρασύρθηκε, κράτησε ρυθμό και διαρκώς μάζευε αθλητές από το προπορευόμενο γκρουπάκι.
 Στη τελευταία στροφή μπήκε μπροστά και στην τελευταία ανηφόρα  δεν άφησε περιθώρια σε κανένα από το γκρουπ του  να ακολουθήσει.
 Η 5η θέση στην κατηγορία του και η 11η θέση σε σύνολο 120 αθλητών είναι η ανταμοιβή του για φέτος που επιτέλους δεν είχαμε κάποιο απρόοπτο κατά τη διάρκεια του αγώνα. 
Με εκτίμηση, 
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΚΩΑΚΟΎ ΟΜΊΛΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΊΑΣ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού: Ακόμη μια ξεχωριστή βραδιά διοργανώνει η ομάδα μας με μια γυναίκα καλλιτέχνιδα «μύθο» στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού: Ακόμη μια ξεχωριστή βραδιά διοργανώνει η ομάδα μας με μια γυναίκα καλλιτέχνιδα «μύθο» στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι. ➡️  Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου

©2020 radioproto.gr