Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας:Κυρίαρχος ο Κωακός και στην 9η ανάβαση Πανορμίτη

Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας:Κυρίαρχος ο Κωακός και στην 9η ανάβαση Πανορμίτη

Στην Ιερά Μονή Πανορμίτη βρέθηκαν οι αθλητές μας το Σαββατοκύριακο  που μας πέρασε, σ’ ένα διήμερο αγώνα που διοργάνωσε ο Έλαφος Ρόδου όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή. 

Άλλη μια χρονιά με υποδειγματική φιλοξενία παρά τον περιορισμό των ατόμων.
Διπλός αγώνας φέτος με ατομικό χρονόμετρο το Σάββατο και μαζική ανάβαση την Κυριακή.
Αγωνιστικά η ομάδα των παίδων μας κυριάρχησε και τις δύο ημέρες.
Με πρωτιά του Αντώνη Γρηγοριάδη στο χρονόμετρο το Σάββατο και νέο ρεκόρ διαδρομής.
Με δεύτερο τον  Σιφουνιό Τιμόθεο πολύ πρωταθλητή  για φέτος στους παίδες. Στις θέσεις 5η και 6η ακολούθησαν οι Καραμετσής Βαγγέλης και ο  Αλευράκη Γιάννης   ενώ 9ος τερμάτισε ο Σκαλέρης Βαγγέλης.
Στους παμπαίδες  δεύτερος τερμάτισε ο Κωστογλάκης Νικόλας και 8ος τερμάτισε ο Κυριακού. Οι Καραγιάννης και Χόνδρος  έμειναν στην κω τελευταία στιγμή λόγω μιας ίωσης που τους ταλαιπώρησε.
Στις πανκορασίδες,  η φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδος Αγγελική Αλευράκη  τερμάτισε 1η ενώ στην 6η θέση τερμάτισε η Περγαμινού Φωτεινή.
Τέλος στα μίνι μεγάλα αγόρια ,  οι Καραμετσής  Κωσταντίνος και Βησσαρίτης  Γιώργος τερμάτισαν 3ος και 5ος αντίστοιχα.
Ξεκινώντας την Κυριακή είχαμε το σιρκουί μέσα στη   Ιερά Μονή από τα μίνι μικρά εκεί που ο Σκαλέρης Νίκος τερμάτισε δεύτερος.
Ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η μαζική ανάβαση από τον Πανορμίτη έως και την κορυφή  με  τους Σιφουνιό  και Γρηγοριάδη να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης,  έθεσαν το ρυθμό τους και ξεκόλλησαν από το 3ο χιλιόμετρο έως το τέλος με μεγάλη διαφορά, στην τέταρτη θέση ακολούθησε ο Αλευράκη Γιάννης, ενώ ο Καραμετσής Βαγγέλης παρά το ατύχημα που είχε τερμάτισε 7ος και ο Σκαλέρης Βαγγέλης 9ος. 
Στου παμπαίδες ο Κωστογλάκης και πάλι ήρθε δεύτερος  και 8ος ο Κυριακού. 
 Στις  πανκορασίδες, η Αλευράκη κέρδισε με μεγάλη άνεση και 7η πέρασε τη γραμμή η Περγαμινου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr