ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ: Στην Ρόδο για άλλο ένα Σαββατοκύριακο ο Κωακος όμιλος ποδηλασίας

ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ: Στην Ρόδο για άλλο ένα Σαββατοκύριακο ο Κωακος όμιλος ποδηλασίας

Στην Ρόδο,  για ένα ακόμη αγωνιστικό διήμερο βρέθηκαν  αθλητές  των κατηγοριών παίδων ,Παμπαίδων και Πανκορασίδων  για τους αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Ανταίο.
Με μια μουδιασμενη πρώτη μέρα , για πολλούς λόγους στο χρονόμετρο, καταφέραμε να κερδίσουμε την κατηγορία παίδων με τον Σιφουνιό Τιμόθεο. 
Ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Αλευράκης Γιάννης και λίγο πιο πίσω ο Καραμετσής Βαγγέλης. 
Στην πανκορασίδες, δεύτερη τερμάτισε η Αγγελική Αλευράκη, ενώ στους παμπαίδες καταλάβαμε τις θέσεις 4,5,6 με τους Καραγιάννη , Κωστογλάκη και Χόνδρο.
  Την Κυριακή , σε ένα αγώνα με πολύ περισσότερες απαιτήσεις , οι Σιφουνιος και Αλευράκης έκαναν το 1-2 , ενώ ο  Καραμετσής με ένα δυνατό αγώνα έχασε το μετάλλιο στο σπριντ για μερικά εκατοστά.
 Στις παγκορασίδες  η Αλευράκη έκανε μια δυνατή κούρσα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους της.
  Στους παμπαίδες , σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες της ημέρας , ο Χόνδρος Νίκος   αποσπάστηκε από νωρίς όμως δεν άντεξε τα τελευταία μέτρα με αποτέλεσμα να τερματίσει 4ος πίσω απο  τους τρεις αθλητές που τον ακολουθούσαν.
 Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Καραγιάννης Αριστοτέλης.
Ο  Νικόλας Κωστογλάκης, έχασε την δεύτερη θέση στο σπριντ για λίγα μέτρα και κατάφερε να τερματίσει 3ος σε έναν αγώνα που μπορούσε ακόμη και να κερδίσει.

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr