Κωακή Ταχυδρομική : Φοιτητικές προσφορές για αποστολή φαγητών – Παραλαβή αποστολών και βράδυ

Share This Post

Κωακή Ταχυδρομική : Φοιτητικές προσφορές για αποστολή φαγητών – Παραλαβή αποστολών και βράδυ

Η Κωακή Ταχυδρομική και φέτος όπως κάθε χρόνο βρίσκεται δίπλα στις οικογένειες των κατοίκων της Κω με φοιτητές με μία μεγάλη προσφορά. Ξεκίνησε η μεγάλη φοιτητική προσφορά όπου μπορούν οι γονείς να αποστείλουν φαγητά και δέματα στους φοιτητές σε πολύ χαμηλή τιμή. Η ειδική τιμή ισχύει και για αποστολή δεμάτων των φοιτητών προς τους γονείς.

Για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση, η Κωακή Ταχυδρομική παραλαμβάνει δέματα και αποστολές μέχρι αργά το βράδυ, η μοναδική εταιρεία κούριερ που προσφέρει αυτή την υπηρεσία.

Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι η Κωακή Ταχυδρομική έχει αποκλειστική συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία ταχυαποστολών του εξωτερικού, την γνωστή FEDEX.

Για πληροφορίες και αποστολές καλέστε στο : 22420 20 22 4 93

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by