Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας. Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν

 

Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας. Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν

Ο κ. Κυρίτσης και η κα Ρούφα, οι μέχρι χθες αλληλουβριζόμενοι, έδωσαν τα χέρια για να προκαλέσουν κακό στην τοπική κοινωνία.

Προσπαθούν να βραχυκυκλώσουν τη λειτουργία του Δήμου, σε βάρος των συνδημοτών μας, την ώρα που η Κως ετοιμάζεται για τη νέα τουριστική περίοδο.

Υποχρέωσαν τους συμβούλους τους να απουσιάσουν για να μη διεξαχθούν οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, να μη ληφθούν αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου και των συμπατριωτών μας.

Προφανώς, μεταξύ των άλλων θεμάτων, δεν ήθελαν να συζητηθεί και η πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά για την τοποθέτηση «θόλων», ώστε να δημιουργηθούν κλειστά γήπεδα μπάσκετ στις κοινότητες του νησιού μας.

Νομίζουν ότι βάζουν εμπόδια στο έργο της δημοτικής αρχής, η αλήθεια όμως είναι ότι υπονομεύουν τους ίδιους τους συνδημότες μας.

Ότι και να κάνουν ο Θεοδόσης Νικηταράς δεν πτοείται.

Αγωνίζεται όλο το 24ωρο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της κοινωνίας μας, με τη σιγουριά ότι οι συνδημότες μας δεν θα επιτρέψουν να γυρίσει η Κως στο κακό παρελθόν

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr