Κτήμα Akrani: Ανοικτές πόρτες την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού

 

Κτήμα Akrani: Ανοικτές πόρτες την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, το KTHMA AKRANI ανοίγει τις πόρτες του από τις 11:00 έως τις 19:00, για όλους όσους αγαπούν το κρασί και θέλουν να γιορτάσουν την ημέρα μαζί μας.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στον αμπελώνα και το οινοποιείο μας και να δοκιμάσουν τα κρασιά του Κτήματός μας.
Είσοδος ελεύθερη.
We celebrate World Tourism Day, on Sunday, November 13, from 11am to 7pm.
Our doors will be open to wine lovers who want to celebrate the day with us.
The visitors will have the chance to experience a tour in the vineyard, winery and taste our wines.
Free entrance.
#ktima_akrani #aegeanvineyard #kosisland #koswine #drinkgreekwine #greekwine #winelovers ##winestagram #wineaesthetic #worldwidetourismday2022

 

                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου τα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας, συμμετέχουν, στην Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού και  προσκαλούν τους οινόφιλους να  γιορτάσουν μαζί τους.

Οι επισκέπτες των οινοποιείων θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις αμπελοοινικές περιοχές, να γνωρίσουν τους Έλληνες οινοπαραγωγούς, να απολαύσουν το τοπίο στους πανέμορφους αμπελώνες, να ξεναγηθούν στους χώρους παραγωγής, ωρίμανσης και παλαίωσης οίνων, να δοκιμάσουν νέες και παλαιωμένες σοδειές, αλλά και να ενημερωθούν για τα φρέσκα κρασιά του φετινού τρύγου που μόλις ολοκληρώθηκε .

Ωράριο:11.00πμ  έως  17.00

Η Ημέρα Οινοτουρισμού θεσμοθετήθηκε το 2009, ως Ευρωπαϊκή ημέρα Οινοτουρισμού, και εορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου. Από το 2019 εορτάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού» συμμετέχουν όλες οι περιφερειακές ενώσεις οινοπαραγωγών της χώρας μας 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr