Κρις Αλαχούζος: Ο Καλύμνιος Δήμαρχος της Αμερικής που επαναπατρίστηκε και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Κάλυμνος» – Δείτε τη συνέντευξη

 

 

 

 

Κρις Αλαχούζος: Ο Καλύμνιος Δήμαρχος της Αμερικής που επαναπατρίστηκε και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Κάλυμνος» – Δείτε τη συνέντευξη

Από τις πιο αξιοσημείωτες υποψηφιότητες πανελλαδικά είναι αδιαμφισβήτητα εκείνη του Κρις Αλαχούζου στην Κάλυμνο. Του καλυμνιακής καταγωγής μέχρι πρότινος δημάρχου της αμερικανικής πόλης Tarpon Springs που η αγάπη του για την πατρίδα του τον οδήγησε , αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δύο του δημαρχιακές θητείες, να επιστρέψει στην Κάλυμνο της καρδιάς του.

Στην επίσκεψή μας στο νησί των σφουγγαράδων αντιληφθήκαμε τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του. Ο ίδιος ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Κάλυμνος» κ. Γιάννης Γαλουζής, οι συνυποψήφιοι όπως ο μάχιμος σε κάθε επίπεδο κ. Άγγελος Καλαθιανάκης, ο απλός κόσμος μιλούσαν για τον δήμαρχο Κρις με τιμή  για το γεγονός ότι θέτει για πρώτη φορά τον εαυτό του στην κρίση του καλυμνιακού λαού.

«Είναι παράξενο που μετά την Αμερική πολιτεύομαι στην Κάλυμνο αλλά για εμένα είναι μία ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο μου» σημείωσε με νόημα. « Έχει προβλήματα η Κάλυμνος και εγώ θέλω να βοηθήσω έτσι είπα το ναι στον Γαλούζη».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Κρις Αλαχούζου:

  • Υγεία. Ο κ. Αλαχούζος έχει ως κεντρικό άξονα ο δηλητηριώδης καπνός να σταματήσει με τη διαχείριση των απορριμμάτων και τη λειτουργία ανακυκλώσεως ,με τη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια. « Είναι πάρα πολύ κακή η ποιότητα του αέρα και ο κόσμος αρρωσταίνει. Πρέπει να το φτιάξουμε».
  • Βελτίωση ποιότητας νερού και εκσυγχρονισμού του δικτύου
  • Καθαριότητα. Νέο μοντέλο και σύστημα περισυλλογής με κάδους σε κάθε σπίτι. Σωστή εκπαίδευση πολιτών και μαθητών. Συνεργασία δημοτικής αρχής με τα σχολεία και οικογένειες.
  • Ίδρυση Γραφείου Αποδήμων. Δεν υπάρχει οικογένεια στην Κάλυμνο που να μην έχει κάποιον στο εξωτερικό. Το Γραφείο θα εξυπηρετεί τους απόδημους και είναι κάτι που πολλές φορές το έχουν ζητήσει. Θα είμαι εγώ υπεύθυνος για τη λειτουργία του και την εξυπηρέτηση των Αποδήμων και των Ναυτικών.

Κλείνοντας ανέφερε στο μήνυμα του τα εξής:

« Η παράταξη μας είναι έτοιμη να διοικήσει. Έχουμε εμπειρία, γνώση με αρχηγό τον κύριο Γαλουζή. Είμαστε η μόνη παράταξη που έχει αυτή την ικανότητα και γνώση καθώς τα στελέχη είναι έμπειρα».

Σάντυ Λαδικού 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση…

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση… Σε πρωτοφανείς σοβαρότατες καταγγελίες προέβη φανερά

©2020 radioproto.gr