Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τη ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Καλύμνου Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τη ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Καλύμνου Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας προσκαλεί όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2025, στις 13:00, στον ισόγειο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού και Ιστορίας, γνωστό ως Αναγνωστήριο Καλύμνου.

Η εκδήλωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή ευχών, κοινωνική συναναστροφή και ενδυνάμωση των δεσμών της τοπικής κοινωνίας. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική και θα δώσει χαρά στα μέλη και τους διοργανωτές της ΔΗΜ.Τ.Ο Καλύμνου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έπαρχος Καλύμνου: Επίσκεψη σε Κίναρο και Λέβιθα, Νησιά-σύμβολα του Αιγαίου και της ψυχής της Ελλάδας

Έπαρχος Καλύμνου: Επίσκεψη σε Κίναρο και Λέβιθα, Νησιά-σύμβολα του Αιγαίου και της ψυχής της Ελλάδας Χθες, ως Έπαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, είχα την τιμή

©2020 radioproto.gr